Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Sheldon, Leonard, Penny a spol. se dočkali LEGO podoby!
    Téma8. 6. 2015
    Sheldon, Leonard, Penny a spol. se dočkali LEGO podoby!

    Hrdinové jednoho z nejúspěšnějších seriálů poslední let Teorie velkého třesku se konečně dočkali svých postaviček z LEGA! Mužské osazenstvo je poměrně snadno rozpoznatelné a naprosto skvělé, jen chudinka Penny si svou postavičku na poličku asi nevystaví.

  2. Komiksový hit posledních let Lumberjanes míří do kin
    Filmy7. 6. 2015
    Komiksový hit posledních let Lumberjanes míří do kin

    Poprvé vyšel komiks Lumberjanes v roce 2014 a původne mělo jít o osmidílnou minisérii. Velmi rychle se z něj ale stal hit, jenž navíc sbíral i kladné hodnocení kritiků. Vydavatelství Boom! Studios se proto velmi rychle rozhodlo, že bude v příbězích dále pokračovat.

  3. Clint Eastwood má vyhlídnutý nový životopisný snímek
    Filmy7. 6. 2015
    Clint Eastwood má vyhlídnutý nový životopisný snímek

    Jeho zatím poslední snímek Americký sniper celosvětově vydělal 543 milionů dolarů a tak si Clint Eastwood může vybrat další projekt. I tentokrát by mělo jít o životopisný film vyprávějící o skutečném americkém hrdinovi.

  4. Útěk z vězení by se mohl vrátit na televizní obrazovky
    Seriály7. 6. 2015
    Útěk z vězení by se mohl vrátit na televizní obrazovky

    Po oživených seriálech Akta X a 24 hodin zvažuje stanice Fox návrat i oblíbeného akčního seriálu Útěk z vězení, jenž se vysílal v letech 2005 – 2009.

  5. Plný dům se vrací na televizní obrazovky a bude ještě plnější
    Seriály1. 6. 2015
    Plný dům se vrací na televizní obrazovky a bude ještě plnější

    Americký sitcom Plný dům se vrátí na televizní obrazovky pod názvem Fuller House. Produkce se ujme jedna z hvězd seriálu, herec John Stamos, který si zopakuje roli strýčka Jesseho. Kromě Stamose se vrátí i většina původního obsazení.

  6. Jay Baruchel si za svůj režijní debut zvolil pokračování hokejové komedie Goon
    Filmy26. 5. 2015
    Jay Baruchel si za svůj režijní debut zvolil pokračování hokejové komedie Goon

    Hokejová komedie Goon z roku 2011 neměla kasovní úspěch. U nás se ani nedostala do kin, ale diváci byli nadšení. I proto se začalo hovořit o natáčení jejího pokračování. 4 miliony dolarů je zisk, který si Goon vydělal, takže se žádné studio do akce příliš nehrnulo.

  7. Kevin Smith připravuje druhé obchoďákové flákače
    Filmy26. 5. 2015
    Kevin Smith připravuje druhé obchoďákové flákače

    V březnu jsme se od režiséra Kevina Smithe dozvěděli, že se v následujících dvou letech vrátí ke svým filmařským začátkům. Prvním návratem bude již dříve oznámený třetí díl Clerks a tím druhým dvojka Flákačů.

  8. Dwayne Johnson se po rychlých autech a mohutném zemětřesení pustí do odlehčenějších vod
    Filmy25. 5. 2015
    Dwayne Johnson se po rychlých autech a mohutném zemětřesení pustí do odlehčenějších vod

    Do kin právě míří katastrofický snímek San Andreas, ale Dwaynea již čeká zcela jiná práce a žánrově poměrně odlišná. Studio DreamWorks Pictures připravuje novou akční sci-fi komedii Alpha Squad Seven, v níž se Dwayne ujme hlavní role.

  9. Netflix nám v červnu přinese třetí sérii seriálu Jak vycvičit draky
    Seriály21. 5. 2015
    Netflix nám v červnu přinese třetí sérii seriálu Jak vycvičit draky

    Seriál Jak vycvičit draky se již dočkal dvou sezón. Ta první nesla podtitul Riders Of Berk a druhá Defenders Of Berk. Cartoon Network ale nyní střídá stanice Netflix. Ta přinese milovníkům Škyťáka a Bezzubky třetí třináctidílnou sérii s názvem Dragons: Race To The Edge a na televizní obrazovky zamíří 26. června.

  10. Industrial Light & Magic slaví 40 let! Zavzpomínejte s námi.
    Téma20. 5. 2015
    Industrial Light & Magic slaví 40 let! Zavzpomínejte s námi.

    Žádnému milovníkovi trikových filmů by neměl ujít speciální článek časopisu Wired Magazine. Ten se totiž věnuje jednomu velmi významnému jubileu - společnost Industrial Light & Magic slaví 40 let!

  11. Disney představuje televizní film Descendants, v němž půjdou potomci slavných padouchů na střední
    Seriály18. 5. 2015
    Disney představuje televizní film Descendants, v němž půjdou potomci slavných padouchů na střední

    Stanici Disney Channel čeká tento rok premiéra nového televizního snímku Descendants a jak název napovídá, půjde o potomky. Ovšem ne jen tak ledajaké, ale přímo pohádkové. Všichni známe konec pohádek – a žili šťastně až navěky... Svatbou pohádky většinou končí, ale co se děje pak?

  12. Pátá sezóna seriálu Ve jménu vlasti se přesune do Německa
    Seriály16. 5. 2015
    Pátá sezóna seriálu Ve jménu vlasti se přesune do Německa

    Na začátku června začne natáčení páté série televizního cenami ověnčeného seriálu Ve jménu vlasti. Stane se tak v Berlíně a půjde o úplně první americký seriál, jehož celá sezóna bude natáčena výhradně v Německu.

  13. Liam Neeson se opět postaví proti zlu
    Filmy15. 5. 2015
    Liam Neeson se opět postaví proti zlu

    V posledních letech se Liam Neeson stal jedním z nejtypičtějších představitelů akčních hrdinů a mělo by tak tomu být i v dalším připravovaném snímku - thrilleru A Willing Patriot.

  14. Thora čekají už "jen" 3 další filmy
    Filmy22. 4. 2015
    Thora čekají už "jen" 3 další filmy

    Když se Marvelu podaří získat nějakou hvězdu, pojistí si, že si ji ponechá ve svých sítích delší dobu. Je běžné, že herci podepisují někalikanásobné kontrakty zavazující je k další spolupráci se studiem. Pro některé to může být do budoucna problém, zvláště pokud z nich snímek udělá hvězdu první svítivosti, ale většina je ráda za jistotu velmi dobře placené práce na několik let dopředu.

  15. Mark Millar chce natočit vlastní komiksovou sérii Jupiter’s Legacy
    Filmy21. 4. 2015
    Mark Millar chce natočit vlastní komiksovou sérii Jupiter’s Legacy

    Mark Millar (scenárista série Kick-Ass nebo Kingsman: Tajná služba) spojil síly s producentem Lorenzem di Bonaventurou (série Red nebo Transformers) a společně plánují natočit filmovou verzi komiksu Jupiter’s Legacy, který Millar vytvořil spolu s Frankem Quietlym.