Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. První fotka Helen Mirren v mystickém thrilleru Winchester
    Filmy4. 5. 2017
    První fotka Helen Mirren v mystickém thrilleru Winchester

    Nový snímek v režii Michaela a Petera Spieringových (letos uvedou do kin Saw: Legacy) je inspirován životním příběhem dědičky slavné zbrojovky Winchester Sarah Winchesterové, o které se povídají slavné duchařské historky.

  2. Dalším skotským panovníkem bude Saoirse Ronan, ztvární královnu Mary
    Filmy3. 5. 2017
    Dalším skotským panovníkem bude Saoirse Ronan, ztvární královnu Mary

    Po historickém snímku zachycujícím život skotského krále Roberta Bruce tu máme další kousek z kraje kiltů a Vysočiny. Focus Features a Working Title plánují film s názvem Mary Queen of Scots se Saoirse Ronan v hlavní roli.

  3. Auta 3 uvede do kin kraťas Lou
    Filmy3. 5. 2017
    Auta 3 uvede do kin kraťas Lou

    Jak jsme si zvykli, snímky studia Pixar a Disney doprovází do kin krátký předfilm. Již za měsíc nás čeká premiéra snímku Auta 3 a tak je na čase představit si snímek, který ho bude v kinech uvádět.

  4. Ewan McGregor se stane Kryštůfkem Robinem pro studio Disney
    Filmy3. 5. 2017
    Ewan McGregor se stane Kryštůfkem Robinem pro studio Disney

    V současné době vznikají dva snímky věnující se životu a dílu spisovatele A. A. Milneho, autora slavného Medvídka Pú. První připravuje studio Fox a jmenuje se Goodbye Christopher Robin a na plátna kin by měl zamířit na podzim letošního roku. Ten druhý je přímo od Disneyho a jmenuje se Christopher Robin.

  5. Po Plném domě, Aktech X, Gilmorových děvčatech a dalších nás čeká revival sitcomu Roseanne
    Seriály2. 5. 2017
    Po Plném domě, Aktech X, Gilmorových děvčatech a dalších nás čeká revival sitcomu Roseanne

    Natáčení nové série je ještě daleko, jelikož se zatím o práva přetahuje hned několik televizních stanic včetně ABC a Netflixu, ale již teď je jasné, že na diváky čeká 8 nových dílů, ve kterých se vrátí většina původního hereckého obsazení v čele s Roseanne Barr, Johnem Goodmanem a Sarou Gilbert. O návratu vyjednávají producenti i s Laurie Metcalf a Johnnym Galeckim.

  6. Brzy vypukne válka s dědečkem a nebudou u toho chybět Robert De Niro, Christopher Walken a Uma Thurman
    Filmy30. 4. 2017
    Brzy vypukne válka s dědečkem a nebudou u toho chybět Robert De Niro, Christopher Walken a Uma Thurman

    Nová rodinná komedie The War with Grandpa vnikne na základě stejnojmenné knihy pro děti od Roberta Kimmela Smitha z roku 1984. Natáčení začne příští týden v režii Tima Hilla (Alvin a Chipmunkové, Garfield 2, Hop).

  7. Data premiér dalších čtyř Avatarů oficiálně potvrzena!
    Filmy29. 4. 2017
    Data premiér dalších čtyř Avatarů oficiálně potvrzena!

    Ano, ano zprávy o pokračováních Avatara již připomínají Never Ending Story. Přesto na to všichni stále slyšíme, neboť se pořád těšíme, až nás James Cameron opět vezme na Pandoru. Otázkou ovšem je, kdy se tak konečně stane.

  8. Don Cheadle by mohl produkovat a hrát hlavní roli v životopisném dramatu Prince of Darkness
    Filmy14. 4. 2017
    Don Cheadle by mohl produkovat a hrát hlavní roli v životopisném dramatu Prince of Darkness

    Jeremiah G. Hamilton byl prvním americkým milionářem černé pleti. A právě jeho životní příběh si filmaři vybrali k natočení. Steven Baigelman bude při psaní scénáře vycházet z biografické knihy Shanea Whitea Prince Of Darkness: The Untold Story Of Jeremiah G. Hamilton, Wall Street’s First Black Millionaire.

  9. Stanou Amy Adams, Christian Bale a Steve Carell v čele americké politiky?
    Filmy14. 4. 2017
    Stanou Amy Adams, Christian Bale a Steve Carell v čele americké politiky?

    Christian Bale, Steve Carell a Amy Adams by se mohli stát hlavními hvězdami nového životopisného snímku Adama McKaye (Sázka na nejistotu) o jednom z nejvlivnějších politiků americké historie Dickovi Cheneymu.

  10. Jsou tu první fotky z televizní verze Hříšného tance
    Seriály12. 4. 2017
    Jsou tu první fotky z televizní verze Hříšného tance

    Jelikož se jedná o remake, nikoho asi příliš nepřekvapí, že stanice ABC vydala sérii fotografií, které vypadají velmi povědomě. Samozřejmě jsou tu jiní herci, jiné kulisy atd., přesto se na obrázek podíváte a hned s úsměvem na tváři poznáte, co se na něm právě odehrává (tedy pokud znáte originál).

  11. Disney odhalilo novinky z tábora hraných verzí Mulan a Aladina
    Filmy26. 3. 2017
    Disney odhalilo novinky z tábora hraných verzí Mulan a Aladina

    Šér produkční sekce studia Walt Disney Pictures Sean Bailey prozradil v rozhovoru pro Vulture několik novinek týkajících se chystaných snímků Mulan a Aladin.

  12. Kate McKinnon a Mila Kunis hvězdami komedie The Spy Who Dumped Me
    Filmy25. 3. 2017
    Kate McKinnon a Mila Kunis hvězdami komedie The Spy Who Dumped Me

    Studio Linosgate připravuje novou komedii ze špiónského prostředí jejíž název odkazuje k slavné bondovce Špion, který mě miloval. The Spy Who Dumped Me (v překladu Špion, který mě odkopl) v režii Susanny Fogel se začne natáčet již letos v létě podle scénáře od samotné Fogel a Davida Isersona.

  13. Deadpool 2 hledá Cablea. Zahraje si ho Neeson, Pitt nebo někdo jiný?
    Filmy24. 3. 2017
    Deadpool 2 hledá Cablea. Zahraje si ho Neeson, Pitt nebo někdo jiný?

    Cabel a Deadpool poprvé spojili síly v roce 2004, kdy vznikla komiksová série s názvem Cable & Deadpool. Marvel držel tyto dva hrdiny pohromadě celých 50 dílů, pak jejich cesty rozdělil a v roce 2008 se jak Deadpool, tak Cable dočkali nového samostatného komiksu.

  14. Sony překvapivě znovu ohlásilo Venoma a to již na příští rok!
    Filmy24. 3. 2017
    Sony překvapivě znovu ohlásilo Venoma a to již na příští rok!

    Vypadá to, že milovníci jednoho z nejvýraznějších záporáků marvelovského světa se konečně dočkají a Venom zamíří na plátna kin ve svém samostatném snímku. Studio Sony Pictures totiž rozjelo přípravy na natáčení.

  15. Teorie velkého třesku bude bavit diváky ještě dvě sezóny
    Seriály23. 3. 2017
    Teorie velkého třesku bude bavit diváky ještě dvě sezóny

    Vše mělo sice skončit desátou řadou, ale nestane se tak. Herci se dohodli na honorářích a ukázali, že jsou skutečně parta. Ústřední pětice herců Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg a Kunal Nayyar se vzdala části svých platů, aby mohl být jejich kolegyním Mayim Bialik a Melissa Rauch, jež nejsou v show tak dlouho, alespoň částečně „dorovnán“ plat a kamery se mohou rozjet nanovo.