Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Nevíte co v létě? LEGO Star Wars vám to ukážou
    Filmy22. 6. 2022
    Nevíte co v létě? LEGO Star Wars vám to ukážou

    Letošní léto bude patřit Star Wars. Nikdo jiný si totiž neumí udělat tak skvělé prázdniny jako hrdinové LEGO Star Wars, o čemž nás snadno přesvědčí v novém speciálu LEGO Star Wars Summer Vacation určeném pro Disney+.

  2. Panda Po přichází. První trailer k filmu Kung Fu Panda: The Dragon Knight je venku
    Seriály18. 6. 2022
    Panda Po přichází. První trailer k filmu Kung Fu Panda: The Dragon Knight je venku

    Hrdinný panďák Po je zpět v novém seriálu společnosti Netflix s názvem Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Na obrazovky zamíří již v červenci, nalákat vás má první oficiální trailer.

  3. Rakeťák nepostrádá vesmírné lodě, nečekaného padoucha, roztomilou kočičku ani propisku! Pro dospělé je však trochu smutný
    Recenze17. 6. 2022
    Rakeťák nepostrádá vesmírné lodě, nečekaného padoucha, roztomilou kočičku ani propisku! Pro dospělé je však trochu smutný

    Buzze Rakeťáka jsme poprvé potkali v roce 1993. Spolu s kovbojem Woodym dovedli studio Pixar na nejvyšší příčky v oblasti animace. Nyní je načase podívat se na to, kde se akční figurka Buzze Rakeťáka vzala.

  4. V hlavní roli růžová a dokonalý vzhled. První fotky z filmové Barbie jsou jako z reklamy
    Filmy17. 6. 2022
    V hlavní roli růžová a dokonalý vzhled. První fotky z filmové Barbie jsou jako z reklamy

    O filmovém projektu Barbie jsme již nějakou dobu neslyšeli, což ovšem neznamená, že se ho nakonec nedočkáme. Právě naopak. K dispozici jsou nyní i první fotky ústředního dua.

  5. Z těchto fotek by měl Jiří Trnka radost. Loutkářství má nové želízko v ohni
    Filmy16. 6. 2022
    Z těchto fotek by měl Jiří Trnka radost. Loutkářství má nové želízko v ohni

    Loutkářské řemeslo má v našich končinách velkou tradici. Vděčíme za to hlavně Jiřímu Trnkovi, Josefu Skupovi a později v jisté formě i Karlu Zemanovi. V dnešní době už děti dávají raději přednost počítačové animaci, ale občas je velmi osvěžující vidět v pohybu i klasické loutky, jako tomu bylo například u filmu Myši patří do nebe.

  6. První fotky z nové dobové detektivky See How They Run
    Filmy16. 6. 2022
    První fotky z nové dobové detektivky See How They Run

    Druhý díl úspěšné detektivky Riana Johnsona Na nože 2 už má svůj oficiální název a kromě první vydané fotografie jsme se dozvěděli, že by se měl snímek dočkat i třetího dílu. Není to ale jediné kriminální dobrodružství, na které se mohou fanoušci tohoto žánru těšit.

  7. Na nože 2 už má oficiální název a ve výrobě je prý již i trojka
    Filmy15. 6. 2022
    Na nože 2 už má oficiální název a ve výrobě je prý již i trojka

    Režisér Rian Johnson se vrací s novým případem detektiva Benoita Blanca v podání Daniela Craiga. Pokračování úspěšné detektivky Na nože opět míří na Netflix a i tentokrát s hvězdným hereckýmn obsazením.

  8. První dojmy: Ms. Marvel to zkouší tak trošku ve stylu Thorova Ragnaroku a zatím jí to sedí
    Seriály14. 6. 2022
    První dojmy: Ms. Marvel to zkouší tak trošku ve stylu Thorova Ragnaroku a zatím jí to sedí

    Ms. Marvel je komiksová hrdinka společnosti Marvel, která se k dnešnímu dni dočkala čtyř různých podob. Od roku 1968 jí byla Carol Denvers, v roce 1985 ji vystřídala Sharon Ventura, aby ji posléze v roce 2009 nahradila Karla Sofen. Od roku 2013 je nositelkou této přezdívky Kamala Khan.

  9. Natáčení druhé řady Osady je v plném proudu
    Seriály13. 6. 2022
    Natáčení druhé řady Osady je v plném proudu

    O tom, že se komediální seriál České televize Osada dočká pokračování, se mluvilo již po odvysílání premiérové řady. Nyní to máme černé na bílém. Herečka Petra Nesvačilová na svém Instagramu prozradila, že opět přesídlila do Nižboru u Berouna a že natáčení Osady je v plném proudu.

  10. To nejlepší z kriminálních seriálů na Netflixu
    Téma11. 6. 2022
    To nejlepší z kriminálních seriálů na Netflixu

    V dnešním výběru se podíváme na to nejlepší, co v oblasti kriminálek a detektivek můžete v současné chvíli na Netflixu najít. Schválně, potvrdí Skandinávie svou nadvládu, co se povedených kriminálek týče? Níže uvedené pořady byste rozhodně neměli minout, pokud patříte mezi vyznavače tohoto žánru.

  11. Rakeťák přistane příští týden v kinech. Prequel k Toy Story má být Star Wars pro děti
    Filmy9. 6. 2022
    Rakeťák přistane příští týden v kinech. Prequel k Toy Story má být Star Wars pro děti

    O tom, že je snímek Toy Story: Příběh hraček pro studio Pixar největším pokladem, asi není třeba diskutovat. Jedná se o první zcela počítačově animovaný celovečerní snímek na světě a první celovečerní film Pixaru, díky kterému studio získalo věhlas po celém světě a dodnes patří mezi animační špičku.

  12. Miláček USA konečně skutečným superhrdinou. Trailer k Black Adam je tu
    Filmy9. 6. 2022
    Miláček USA konečně skutečným superhrdinou. Trailer k Black Adam je tu

    Dwayne Johnson opět dokazuje, že je hustší než Tom Cruise. Protože zatímco Tom všem ukázal, jak letadlo pilotovat (což už ostatně umí kdekdo), Dwayne ho dokáže sestřelit pouhou pěstí.

  13. Máte doma ještě VHS? Quentin Tarantino vám představí své poklady
    Téma8. 6. 2022
    Máte doma ještě VHS? Quentin Tarantino vám představí své poklady

    Pokud s nostalgií vzpomínáte na videopůjčovny a doma se vám práší na archivní VHS, které už dnes téměř nemáte na čem přehrát, je následující novinka určená právě pro vás.

  14. Přísavkový a lepkavý svět tu ještě nebyl. Doteď!
    Filmy8. 6. 2022
    Přísavkový a lepkavý svět tu ještě nebyl. Doteď!

    Připravte se na cestu za hranice možného i nemožného. Vítejte v dosud nespatřeném světě a zažijte dobrodružství, o jakém se vám dosud nesnilo. Vítejte ve Strange World!

  15. Nejlepší asijské filmy na Netflixu: samurajové, čističi vesmíru i adaptace mangy
    VOD7. 6. 2022
    Nejlepší asijské filmy na Netflixu: samurajové, čističi vesmíru i adaptace mangy

    Občas neuškodí vyměnit kontinenty a zaměřit svou pozornost mimo Evropu a USA. Dnes padla volba na Asii. Podle hodnocení uživatelů a uživatelek našich stránek jsme vybrali ty nejlepší filmy z asijské produkce, které můžete najít na Netflixu.