Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Prequel k Cizince již odtajnil, o čem seriál bude
    Seriály9. 8. 2022
    Prequel k Cizince již odtajnil, o čem seriál bude

    A nejen to, společnost Starz se již pochlubila i oficiálním názvem tohoto seriálu. Bude znít Outlander: Blood of My Blood a u jeho vzniku opět nebude chybět autorka knižních předloh Diana Gabaldon.

  2. Ani všechny talismany světa filmovému Štěstí nepomohly k větší zábavě
    Recenze8. 8. 2022
    Ani všechny talismany světa filmovému Štěstí nepomohly k větší zábavě

    Fantasy animovaný snímek Štěstí studia Skydance Animation je od 5. sprna dostupný na službě Apple TV+. Rodinná podívaná zavede diváky do kouzelného světa štěstí plného leprikónů, zlatých prasátek, roztomilých králíčků a čtyřlístků.

  3. Podzim na Primě: S Polívkou v pivovaru, Isteníkem na vinici a v redakci Dobrých zpráv
    Téma7. 8. 2022
    Podzim na Primě: S Polívkou v pivovaru, Isteníkem na vinici a v redakci Dobrých zpráv

    Podzimní plány České televize a TV Nova již známe, nyní je čas na to, abychom vás seznámili i s novinkami, které si pro své diváky připravila stanice Prima. Kromě několika nových pořadů se můžete těšit i na další řady těch již vysílaných.

  4. Blesk a Burák jsou zpět. Závodní okruh střídá společný výlet
    VOD3. 8. 2022
    Blesk a Burák jsou zpět. Závodní okruh střídá společný výlet

    Oblíbení hrdinové z filmové série Auta se vrací v seriálu. Na Buráka a Bleska čekají na jejich společném výletě zcela nová dobrodružství.

  5. Nova vsadí na podzim na Tátu v nesnázích a Gumy. Představila ale i plány na rok 2023
    Téma2. 8. 2022
    Nova vsadí na podzim na Tátu v nesnázích a Gumy. Představila ale i plány na rok 2023

    Česká televize už své plány na podzim letošního roku prozradila a většinu fanoušků a fanynek navnadila na novou řadu Případů 1. oddělení, minisérii Jana Hřebejka a snímky Jiřího Vejdělka. Nyní je na řadě TV Nova, která má pro diváky a divačky také bohatý program, a to až do roku 2023.

  6. Jak zapadne nejnovější seriál Spider-Mana do MCU? Nijak, zní prostá odpověď
    Filmy1. 8. 2022
    Jak zapadne nejnovější seriál Spider-Mana do MCU? Nijak, zní prostá odpověď

    Na uplynulém Comic-Conu v San Diegu studio Marvel představilo prequelový animovaný seriál Spider-Man: Freshman Year včetně prvních nákresů a fanoušky nejvíce zajímá, jak nový příběh zapadne do časové osy Marvelu.

  7. Jan Budař se jako rozmazlený následník trůnu musí vzdát mamahotelu a vyrazit do světa. Princ Mamánek v prvním traileru
    Filmy1. 8. 2022
    Jan Budař se jako rozmazlený následník trůnu musí vzdát mamahotelu a vyrazit do světa. Princ Mamánek v prvním traileru

    Netradiční pohádka Princ Mamánek Jana Budaře vyšla nejdříve jako kniha. Až později se herec rozhodl, že ji adaptuje jako film. Sám se ujal scénáře, režie i hlavní role. Princ Mamánek bude mít v kinech premiéru již v říjnu, k dispozici je nyní první oficiální trailer.

  8. Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty
    VOD30. 7. 2022
    Srpen na Netflixu slibuje návrat Želv Ninja, poslední řadu Zámku a klíče, premiéru očekávaného Sandmana, ale i romance a dokumenty

    Srpen je za dveřmi, tak se pojďme podívat na to, co si na tento měsíc Netflix pro své předplatitele připravil za novinky.

  9. Nová várka fotek z Pána prstenů: Prstenů moci. Kostýmy připomínají řeckou tragédii
    Seriály30. 7. 2022
    Nová várka fotek z Pána prstenů: Prstenů moci. Kostýmy připomínají řeckou tragédii

    Premiéra seriálu Pán prstenů: Prsteny moci se blíží. Amazon Prime tak po nejnovějších trailerech vypustil do světa i čerstvou várku oficiálních fotek.

  10. Podzim na ČT bude patřit i Janu Hřebejkovi a koprodukční kriminálce z česko-rakouských hranic
    Téma27. 7. 2022
    Podzim na ČT bude patřit i Janu Hřebejkovi a koprodukční kriminálce z česko-rakouských hranic

    Kromě komediálních snímků Jiřího Vejdělka, o kterých jsme už psali, a návratu populárního seriálu Případy 1. oddělení Česká televize na podzim přichystala mnoho dalších zajímavých projektů.

  11. První televizní projekt Jiřího Vejdělka bude o tom, že láska uzdravuje
    Téma26. 7. 2022
    První televizní projekt Jiřího Vejdělka bude o tom, že láska uzdravuje

    České televizi se podařilo získat pro vzájemnou spolupráci dalšího úspěšného filmového režiséra. Po Janu Hřebejkovi nastupuje na palubu i Jiří Vejdělek.

  12. Návrat Případů 1. oddělení je tu! Těšte se na podzim
    Téma25. 7. 2022
    Návrat Případů 1. oddělení je tu! Těšte se na podzim

    Po šesti letech se ve třinácti dílech vracejí známí hrdinové a hrdinky s novými kauzami v nové době. Česká televize si na podzim připravila premiéru třetí řady úspěšného epizodického kriminálního seriálu Případy 1. oddělení.

  13. Marvel cílí na děti. Je tu pro ně nový animovaný seriál
    VOD25. 7. 2022
    Marvel cílí na děti. Je tu pro ně nový animovaný seriál

    Hlavními hrdiny nového animovaného seriálu určeného pro Disney Channel a Disney+ jsou třináctiletá geniální dívka Lunella Lafayette a její desetitunový dinosauří přítel. Pořad se jmenuje Moon Girl and Devil Dinosaur.

  14. Filmy s tou správnou letní atmosférou
    Téma23. 7. 2022
    Filmy s tou správnou letní atmosférou

    Začalo nám léto a velké školní prázdniny, teplé počasí přímo vybízí k pobytu venku, u vody, na zahrádce oblíbené restaurace nebo k návštěvě letního kina. Kdo má štěstí, může si udělat vlastní promítání pod pergolou, někdo vyráží k moři a někdo naopak utíká před teplem do hor. Ať už si vyberete pro prosluněné dny cokoli, vězte, že večery a ty správné filmy jsou jedním ze způsobů, jak si léto ještě zpříjemnit, správně se prázdninově naladit a třeba najít inspiraci pro cestování.

  15. Představitel Deadpoola koupil jeden z nejstarších fotbalových klubů světa a vyvedl jej z prekérní situace. O mimořádném činu vznikl dokumentární seriál
    Seriály23. 7. 2022
    Představitel Deadpoola koupil jeden z nejstarších fotbalových klubů světa a vyvedl jej z prekérní situace. O mimořádném činu vznikl dokumentární seriál

    Ryan Reynolds vám prodá všechno, své filmy, svůj gin, příšerný vánoční svetr i fotbal. Čtete dobře, filmový Deadpool je sice Kanaďan, takže mu musí zcela logicky kolovat v žilách lední hokej, herec ale miluje i klasický fotbal a tak si jednoduše jeden fotbalový tým koupil.