Jaroslaw 23

1 448

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    8
    8/10 Skvěle nařáchaný blockbuster s vynikajícím Pinem ale i ostatními z party,kdy každý dostává potřebný prostor se proskreslit a zároven mezi nimi funguje dynamika na jedničku.Jen škoda nevýrazného H.Granta ale i generické záporačky i tak se ale jedná o nejzábavnější a nejnápaditější blockbuster za hodně dlouhou dobu a fakt vřele doporučuju všem,pač děti i dospělí si tu něco najdou.
    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    8/10 Ano John Wick nikdy nebyl o silném příběhu a scénáři a v rámci kinematografie nejde o něco extra zásadního,ovšem co se týče akce,tak stojí John Wick na absolutním vrcholu moderních akčních filmů a jedná se o kulervoucí technický zázrak s ještě skvělým ansáblem nových postav.
    Velryba
    Velryba (2022)
    10
    10/10 Wow! Nejsilnější kinozážitek mého života s velmi silným poselstvím a ještě silnějším závěrem,kdo film neuvidí v kině nepochopí.
    Shazam! Hněv bohů
    Shazam! Hněv bohů (2023)
    6
    6/10 Pořád se jedná o stejně zábavnou jízdu jako v případě jedničky,jen škoda že druhá polovina působí uspěchaně a genericky zaměnitelně s jinými komiksovkami.
    Creed III
    Creed III (2023)
    7
    7,5/10 Upřímně jsem nevěřil,že by mohl třetí Creed stát na vlastních nohách a obejít se bez Slaye a Jordan v roli režiséra také nebudily důvěru,ovšem výsledek dopadl fakt dobře.Nový Creed přináší tentokráte osobnější linku v podobě kámoše z minulosti a skvělého záporáka,kterého si Jonathan Majors neskutečně užívá,plus si osobně myslím,že co se týče soubojů,nabízí třetí Creed ty nejnápaditější v celé sérii.Zkrátka a dobře emočně hodně silné sportovní drama,které dokazuje,že bez Slaye to jde a značka má do budoucna fakt velký potenciál,pač v dnešní době mi sportovní dramata fakt chybí.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci