Dostaňte Gottiho

71%
Dostaňte Gottiho
Dokumentární minisérie pojednává o opakovaných a marných pokusech FBI dostat za mříže vedoucího mafie Johna Gottiho. Jak se ho nakonec podařilo dopadnout prozradí svědectví strážců zákona i zainteresovaných zločinců.



Motinski
Motinski
7 263 bodů
6
Slabšia variácia na Mesto Strachu, len s prioritným zameraním na Johna Gottiho. Všetky časti som pozrel na šupu, tempo je neobvykle rýchle a najviac ma bavili detaily.(osemdesiatková hudba, neo-nasvietenie titulkov). Že by som sa ale dozvedel niečo nové nemôžem povedať. Obsahovo sa často točime v kruhu, chýbali tu podľa mňa začiatky Gottiho kariéry a celkovo širší pohľad na mafianské štruktúry. Ano, chápem že cielom nebolo až tak ukázať život Gangstera, no sledovať od začiatku režim FBI vs Mafia po čase nie je atraktívne. Pre celkovú komplexnosť by sa hodilo pridať niečo viac. Technický nie je moc čo vytknúť, dokument ale skôr sadne laikom.
RafCapone
RafCapone
587 bodů
9
Příjemná rychlovka. Tři epizody perfektně stačili na zachycení tehdejší doby a nálady. Plus ještě mafiáni a nový pohled na tento typ kriminality.


Dodatečné informace

Původní název:
Get Gotti (více)
  • USA Dostaňte Gottiho
  • USA Get Gotti
  • USA Dostaňte Gottiho
Premiéra v ČR:
24. 10. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch