Buď chlap!

49%
Buď chlap!

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)




Recenze: Buď chlap!

Kinobox.cz
10%

Nová česká romantická komedie, kterou rozhodně nechcete vidět. Tedy pokud se chcete bavit, vadí vám stereotypy a špatný scénář stejně jako urážky gayů a zlehčování situace autistických dětí.


VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 425 bodů
1
Zasmál jsem se celkem asi tak jednou, což je u komedie docela problém. Celé to působilo, že z toho někdo náhodně vystřihal několik důležitých scén, protože tam až příliš mnoho věcí nedávalo smysl. Další potvrzení, že české filmy nejsou pro mě.
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
8
po opakovaném shlédnutí mě pořád baví a neztrácí humor. Tento film je spíš odpočinková letní komedie která rozesměje a není trapná kde být trapná nemá a to mě mile potěšilo.

Dodatečné informace

Původní název:
BUĎ CHLAP! (více)
  • Buď chlap!
  • Česká republika BUĎ CHLAP!
  • Česká republika Be the Man
  • Česká republika Bud chlap!
Premiéra v ČR:
23. 3. 2023
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch