Piklírna

79%
Piklírna

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)





Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
7.5
Máte rádi Futuramu, nebo Ricka a Mortyho? Tak tady jste na správném místě. Piklírna je takovým mixem těch dvou seriálů a po celou sérii navíc nabízí nejrůznější popkulturní odkazy. Humor funguje, postavy jsou dobře napsané a každý díl je tak originální jak jen může být. Můžu vám zaručit, že něco takového jste určitě ještě neviděli.
PanMartin
PanMartin
4 418 bodů
8
Bylo by to vlastně i na 3 hvězdy, ale budu milosrdný, protože ta premisa její ukotvení se moc povedly. Samotné díly a jednotlivé děje už tak originální nejsou. Nicméně o svěží vítr se Piklírna pokusila úspěšně a hlavně ukojila hlad po žánrovce tohoto typu. Na případnou další sérii se podívám rád.
Flyer.Nick
2 520 bodů
8
Něco nového a přitom tak povědomého. Když vedle toho postavíte Futuramu, Simpsonovy, Amerického tátu a mraky dalších tak vlastně nepoznáte rozdíl. Spousta narážek a popkulturních odkazů. Ale pořád to funguje a pořád to člověka baví. EDIT: Druhá série to posílá celé do kopru, se řeší už jen rodinné vztahy a láska a z vlády světu nezůstalo nic, jen pokus o vtipy, které nejsou vůbec vtipné.

Dodatečné informace

Původní název:
Inside Job (více)
  • USA Piklírna
  • USA Inside Job
Premiéra v ČR:
22. 10. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch