Star Wars: Akolytka

57%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Vojta20087
Vojta20087
625 bodů
10
nejlepší série od star wars kromě mandaloriana samozřejmě hned dvě epizody a jsou super snad nás nezklame jako Ahsoka uvidíme jak to dopadne zatím mu dávám 9/10 hodnocení 88 je to super seriál
Dragonborn
Dragonborn
25 bodů
10
Podle mě to je super! Baví mě tento styl příběhu. Konečně nové prostředí a jiná éra Star Wars. Zatím mě jak příběh tak postavy a vizuál přišli dobrý a zajímavý. Jsou tam věci, které by mohli být udělané lépe, ale to je u všech Star Wars. Rozhodně to patří mezi ty lepší Star Wars seriály.
Marty.m293
Marty.m293
23 bodů
7
Tož…po prvních dvou epizodách jsem překvapivě rozpolcený. První dobrou zprávou určitě je, že se nekoná zpolitizovaný, ultrafeministický manifest. Ne. Má to skutečné postavy a děj a mě se moc ulevilo.

Postavy samotné jsou celkem fajn. Líbí se mi bojové umění i zapojení množství mimozemských ras. Dialogy občas trochu pokulhávají a v některých scénách jsem si občas říkal: proč to řeší tak...divně? (Ale celkově se jednalo spíš o maličkostí). Jen mi tam zatím asi chybí něco, co by mě vysloveně strhlo a já se nemohl dočkat pokračování. Navíc to na mě občas působí takovým...lehce rozháraným dojmem, že nevím, co si o tom mám myslet a překvapilo mě i jak rychle jde děj kupředu. Čekal jsem složitější, detektivní zápletku a zatím mi to připadá celkem přímočaré a jakože by to vyšlo tak na čtyři epizody. Nicméně uvidíme: možná se to ještě zkomplikuje. Těch 67%, které tady seriál po dvou epizodách má vypočtené mi zatím připadá celkem fér. Uvidíme jestli půjdeme k lepšímu nebo horšímu.
Dominik_7
Dominik_7
15 bodů
8
Zatial som si prvé dve epizódy dosť užil , aj keď seriál ma drobné chyby , ale to ma skoro každý a teším sa na ďalšiu novú epizódu
  • -Nová High Republic Éra
  • -Nové postavy
  • - Nový Sithsky Lord
  • -krátke epizódy
  • - občasne naťahovanie času
Prdelkladis
Prdelkladis
10 bodů
10
Konečně serial ze světa star wars ktery není hloupý