Palm Springs

74%
Palm Springs

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)




Recenze: Palm Springs

Kinobox.cz
80%

Když pominu děti a konzervativní puritány, jimž asi nebudou moc po chuti některé divočejší scény, v nichž se souloží/masturbuje, berou drogy či teče krev, asi v tuto dobu nelze najít v českých kinech film, jenž bych si troufnul více doporučit širokému spektru diváků a který by tak trefně vystihoval slova jako "pohoda" či "relax". Pokud plánujete vzít svou holku/svého kluka do kina, tenhle báječný letní film je k tomu jako stvořený.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Pro mne zatím největší filmové překvapení letošního roku. Už podle traileru jsem věděl,že budu spokojený a to jsem ještě netušil jak moc spokojený nakonec budu. Andy je pro mne zárukou smíchu a i tentokrát nezklamal. Vlastně celkově se obsazení nadmíru povedlo. Jak píše JosefTomas Palm Springs je nejpohodovější film letošního roku a tento status si s největší pravděpodobností udrží až do samého konce. O ději se ani rozepisovat,ten ať si každý užije sám.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
8
Film jsem hltal od první, do poslední minuty a užil jsem si ho. Časová smyčka není ve filmu novým tématem, ale tady se to opravdu povedlo. Je to zábavné i dostatečně dramatické.. příběh je vymazlený přitom vše s dostatečnou porcí nadsázky a humoru. Paráda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain komedie, která operuje s tou zápletkou z "Na hromnice" zase trošku jinak. Samberg je tady takový trochu klidnější, ale i tak se tu najde pár vydařených nechutnějších fórků. 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Palm Springs (více)
  • USA Palm Springs
  • USA Palm Springs - Vivi come se non ci fosse un domani
Premiéra v ČR:
13. 8. 2020
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
USA
Tržby:
0,16 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Palm Springs je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch