Chlapec, kterému říkají Vánoce

65%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Riverdon
Riverdon
7 422 bodů
8.5
Tenhle film Vás okouzlí od samého začátku, co Maggie Smith promluví. V tuhle dobu úplný balzám a navíc krásná animace a výběr lokací vč. českých, dobrý výběr herců, lidové, moc nepřikrášlené zpracování (takový mix Dvanácti měsíčků říznutý Mrazíkem a Trolem) a pak zejména dobrý scénář bez moderních výstřelků.
Motinski
Motinski
7 269 bodů
5
Ako rozprávka pre deti je to fajn. Farebné, dostatočne dobrodružné, chvíľkami vážnejšie a pochmúrnejšie, no stále príjemné na sledovanie. Hlavná postava si ma získala takmer okamžite, no tam to pre mňa asi konči. Scenár je naivný a klišoidný, bez poriadneho zvratu a všetko je kvôli tomu predvídateľné od začiatku do konca. Vizuál často gýčový jak sviňa a drvivá väčšina postáv stereotypných. Typický príklad filmu na jedno pozretie, bez závanu originality, no našťastie aj bez niečoho čo by výrazne naštvalo. Osobne mi tu ale najviac chýbalo viac humoru. Myslím že by potom výsledok bol lepší.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
martin2560
martin2560
810 bodů
8
Popsal bych to jako takovou pohodovou rodinnou a především vánoční podívanou... Moderní pohádka u které se nebudou nudit ani dospělý.Scénář je fakt dobře napsaný,fantasy které se dotýká námětu Vánoc a vztahů mezi lidmi (Elfy).Ano je to hodně o fantasii ale čím víc fantasy tím víc pohádka....A když to dokoukate tak budete mít naději v dobro....aspoň o těch vánocích.😁