Svět podle Putina

63%
Svět podle Putina
Plakát traileru

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)




Scénář:
Hudba:

Pete69
Pete69
30 291 bodů
9.5
Může si o tom každý myslet co chce. Veřit se dá podle mého střízlivému odhadu tak 60% tomu, co Vladimír říká. Je dobře vidět dokument také z jiné produkce, než "Propaganda USA". Nevýhodou samozřejmě je, že mluví pouze Ruský Prezident. Rád bych se dočkal toho, že někdo natočí dokument o obou představitelých světových mocností, nejlépe i s diskuzí. To bychom se asi divili co by z toho bylo :) Tento dokument doporučuji shlédnout a názor ať si udělá každý sám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nemám problém ztotožnit se s názory v tomhle dokumentu. To co mi vadí, že to je fakt strašná nuda. Stone jde Putinovi hodně na ruku, otázky vybírá pro diváka dost nezajímavé (spíš to vypadá jakoby je vybral sám Putin), a pokládá je sofistikovaným stylem našich sportovních redaktorů. A takové ty scény, kdy se spolu např. dívají na Dr. Divnovlásku, působí hodně vychtěně a křečovitě. Určitě jsem čekal, když ne mnohem víc, tak rozhodně něco jiného.
Linhi
Linhi
1 325 bodů
8
Zajímavej pohled z druhý strany, zároveň je ale potřeba nevěřit uplně všemu Putin řekne, ale spousta věcí spousta věcí vede zamyšlení. Dodávám že rusáky rád nemám a američani jsou pro mě jen navoněný rusáci.

Dodatečné informace

Původní název:
The Putin Interviews (více)
  • USA Svět podle Putina
  • USA The Putin Interviews
  • USA Conversations avec monsieur Poutine
  • USA Oliver Stone: Entrevistas a Putin
  • USA Putin enligt Oliver Stone
  • USA Интервью с Путиным
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění