Metallica: Through the Never

72%
Metallica: Through the Never
Plakát traileru

Legendární americká kapela Metallica přináší na plátna kin zcela nový filmový zážitek. Film s názvem, odkazujícím na stejnojmennou píseň z Black Album, sleduje mladíka Tripa (Dane DeHaan), který na živém koncertě skupiny musí splnit nebezpečnou tajnou misi. Kulisami jeho příběhu je jeden z nejlepších koncertů Metallicy ve vyprodané aréně. Tento jedinečný projekt v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi přináší neopakovatelný  a vzrušující 3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným jevištním scénám a obrazem snímaným najednou 24 kamerami, nemá na plátně obdoby.

 




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
9
Pro fanoušky Metly naprostá povinnost. Já sám jsem byl na Metallice dvakrát a letos to nejspíš završím na hattrick,protože kapela za ty léta neztratila ani trochu té divokosti a syrovosti,i když Trujillo tomu dal jiný rozměr. Skvělý koncertní záznam,který ani nepotřeboval žádnou filmovou vsuvku s Tripem.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
4
Nápad skloubit koncert s akční zápletkou není špatný a Antal je slušný řemeslník, ale Metallicu moc nemusím a příběh divákovi, také moc nedá. Ale kvalita je závislá na divákově přízni k dané kapele.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
6
Nejsu žádnej metalista, spíš odpůrce. Ale konkrétně Metallicu a pár dalších docela snesu, ba se mi i docela líbí. Nevím, jestli tento unikátní projekt brát jako film - spíš je to záznam koncertu, ale s jakoby takovým meziklipem-videoklipem. Ten je sice zajímavě udělanej, ale pointu nemá - ale měl by mít? Spíš šlo asi o to, navodit tu správnou atmosféru, vystihnout nějaké ty emoce a přiblížit divákovi ten hudební nářez i nějak vizuálně. To se režisérovi Antalovi snad i docela povedlo - k pouličním nepokojům, agresivním demonstrantům a tajemnému koňskému jezdci ale mohli naznačit víc, než jen to vizuálno. I když se s tím Dane DeHaan popasoval docela dobře, vyšumělo mi to celé dost do prázdna. Nemluvě o tom skrytém obsahu tašky, to bylo zklamání největší. I kdyby tam měli mít třeba jen pivo nebo příslušenství k vysavači, to už je jedno, ale mohli aspoň něco ukázat. Hudebně to ale bylo samozřejmě silné, i když jsem znal jen tak polovinu skladeb. A naživo v aréně to muselo mít ještě větší koule.

Dodatečné informace

Původní název:
Metallica: Through the Never (více)
  • USA Metallica: Through the Never
  • USA Metallica 3D
  • USA Metallica: Through the never
  • USA Metallica : Through the Never
  • USA Metallica Through the Never
  • USA Metallica: Крiзь неможливе
  • USA Metallica: Сквозь невозможное
Premiéra v ČR:
3. 10. 2013
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
7,97 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné