Čarodějné námluvy

69%
Čarodějné námluvy
Čarodějné námluvy

Král s královnou touží po tom, aby už konečně předali vládu princi Hektorovi, ale dobře vědí, jak nezodpovědným a lehkomyslným panovníkem by jejich syn byl. Napadne je, že by Hektora mohla napravit čarodějnice. Jenže od té doby, co nadpřirozená bytost začne na zámku vařit své kouzelné lektvary, dějí se tu věci, nad kterými rozum zůstává stát.




Pete69
Pete69
30 291 bodů
7.5
Tuhle pohádku jsem viděl mockrát a nikdy mě nepřestane bavit. Skvělý výkon předvedli hlavně Ondřej Vetchý a Petr Nárožný, kteří to celé odtáhli a navíc udělali tuto pohádku opravdu veselou. Za mě je to je to nízkorozpočtový klenot, který trumfne i celovečerní pohádky s mnohem vyšším rozpočtem.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Neskutečně povedená a vtipná pohádka, že se až divím, že vznikla v roce jakém vznikla. Neprávem trochu pozapomenutá pohádka, která oproti těm komerčně úspěšným porevolučním pohádkovým trhákům má opravdu své velké kouzlo a nepůsobí narozdíl od nich takovým tím násilným dojmem tam natlačit nejaký ten vtip a hlášku. Kouzelný Petr Nárožný včetně Ondřeje Vetchého a Nely Boudové, která je jako čarodějka opravdu rozkošná.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Pohádka z těch lepších.

Dodatečné informace

Původní název:
Čarodějné námluvy (více)
  • Česká republika Čarodějné námluvy
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění