Asterix a Kleopatra

76%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 291 bodů
7
Animace je proti prvnímu Asterixovi už dynamičtější, film je hezky vybarvený, nechybí klasický humor, který provází tuto Galskou dvojici. Caesar opět za pitomce, prostě Francouzský národní animovaný poklad. Nejsem skalním fanouškem Asterixe a Obelixe, ale tento díl je hodně povedený.
lamps
lamps
15 156 bodů
9.5
Velkej náhul, pro specifický okruh lidí (mezi které díky bohu patřím) snad nejvtipnějších představitelných sedmdesát minut. Ti z vás, kteří jste viděli jen hranou verzi, a líbila se vám, tak vězte, že to bylo pouze proto, že víceméně věrně kopíruje tenhle animák. Tady je ale pro změnu desetinásobně víc fórů, navíc lépe načasovaných i nadabovaných a v neposlední řadě chytřejších.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7.5
Od první minuty lepší, než Asterix a Galové, svižné a zábavné, jen ty písničky to na můj vkus trochu zdržovaly. Vrchol pro mě ale zatím přichází v podobě dílu následujícího (12 úkolů pro Asterixe), kde dobrodružství s Kleopatrou je jen takový předkrm. Nutno říct, že chutný jak nějaký divočák.
bidlobox
3 802 bodů
9
Jeden z prvních celovečerních animovaných Asterixů. Nádhera.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Kupodivu hraná verze mi přijde minimálně srovnatelná, jen škoda její zbytečné délky. Tady naopak je klasickou výhodou stopáž, jenž akorát stačí na pěkně hustou porci humoru.
Pedro man
36 bodů
8
Dost povedený animák.