Super

64%
Super
Super

Frank je obyčajný chlapík, ktorý sa po tom, čo ho manželka Sarah opustí pre drogového dílera Jacquesa, začne obliekať ako superhrdina The Crimson Bolt. Frankovi chýbajú superschopnosti, ale to ho netrápi a vedie svojou vlastnú vojnu s malými kriminálnikmi. Či už superschopnosti má alebo nie, každý superhrdina potrebuje svojho pomocníka. A tým je mladá bláznivá predavačka Libby z obchodu s komiksami, z ktorej sa stáva Boltie. A tak vzniká Bolt a Boltie, bláznivá dvojica, ktorá bojuje so zločinom, aby vás zachránila. Alebo aspoň poriadne zbila. (Art Film Fest)



Režie:
Scénář:

xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
4
Mám ze Super stejný pocit, jako když mi někdo řekne vtip, který není vtipný - po chvíli mi je vysvětleno, že nevtipnost onoho vtipu byla záměrem, protože ona sama má být svým způsobem vtipná (nebo jinak zajímavá). Ale já chtěl přece slyšet obyčejný vtip! Na základě stejného principu je tedy Super buď naprosto nezvládnuté, nebo naopak dokonalé a sofistikované, ale mě to v tom případě vůbec nezajímá, protože i sofistikovanost má své místo a čas.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Defendor na speedu. Scénarista Úsvitu mrtvých holt není žádné ořezávátko a s nějakou tou krvavější scénou si hlavu opravdu nedělá. Nebýt té trochu nudnější první poloviny, tak je z toho kult. 7.5/10
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Kick-Ass který si jede vlastní (svým způsobem trošku divnou) cestou. Můj šálek to zrovna není a přišlo mi to docela utahaný, ale Ellen Page neměla chybu, stejně jako luxusní soundtrack. eRkový rating tomu sluší.

Dodatečné informace

Původní název:
Super (více)
  • USA Super
  • USA Super!
  • USA Super - Attento crimine!!!
  • USA Super-Quê?
  • USA Super - Shut Up, Crime!
  • USA Супер
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Tržby:
0,32 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné