Velká vánoční jízda

71%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Animované filmy mám rád a to hodně,ale velká vánoční jízda mi teda vůbec nesedla. Zdálo se mi to až moc zbrklé,divoké a chaotické. U takových filmů se chci bavit,ale v tomto případě jsem se spíš nudil. Možná jsem se párkrát pousmál ale ve výsledku je to rozhodně jeden z těch slabších animovaných filmů.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jestli vás taky vždycky zajímalo, jak Santa Claus (potažmo Ježíšek) zvládá za jediný večer navštívit všechny děti, tak tady máte parádní vysvětlení. Nejlepší letošní vánoční pohádka. 7.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Velice milý a dostatečně vtipný animák s vánoční tématikou.
Motinski
Motinski
7 233 bodů
6
Rozbeh celkom fajn. Zoznamovanie sa s fungovaním severného pólu a bláznivou rodinkou ma fakt že bavilo. Postava Arthura ale nie je dokonalým stelesnením humoru a sympatií takže sledovať jeho neskoršie patálie určite nepatrí k vrcholom zábavy. Príbeh neprináša extra nápady a väčšinu času ide o jednoduchú komédiu, v prvom rade pre deti. Všetky motívy s ktorými sa tu pracuje ste už videli inde a naviac ma rozosmievali škratkovia a Santa oldschooler. Ostatní nie sú zlí, ale povedzme si pravdu, stereotypy su využité na plno. Pri vianočnej tematike ale neočakávam veľa. Stačí že to rýchlo odsype, humor nemá trápne momenty, na záver dostanem zaslúžený happyend a film vo mne vyvolá dobrú náladu. Ak sa chcete naladiť na pokojné sviatky, odporúčam. Neočakávajte ale niečo vybočujuce z priemerných vôd.
Toren
Toren
5 205 bodů
8
7/10. Čekal jsem klasický průměrný animák od Sony, ale spojení s Aardmanama (Spláchnutej, Slepičí úlet) tu lze okamžitě vycítit. Ohromná kanonáda gagů, vizuálních fórů a groteskních pohybů dělá z této vánoční pohádky našlapanou jízdu, která je ohromně sympatická, zábavná a hlavně rozmáchle akční! Zcela bez obalu - užil jsem si to.
kubas369
4 086 bodů
8
Jo to se Santovi pracuje, když má armádu dobře vycvičených elfů. Jinak slušná taškařice.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Skvěle pojatý oreginální animák kterým dokazuje Ardman že to umí i s 3D animací která docela dostne a jak jinak než že suprově no pokud jde opříběh nejde o nic zas tak originálního a scénář je vcelku prostý ale
  • humor
  • animace
  • nic moc příběh
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Ani jsem nějak nic moc nečekal a taky jsem nic moc nedostal. Průměrná animace a podprůměrnej příběh o doručování jednoho zapomenutýho dárku. Postavy jsou veskrze nesympatický, vtipů minimálně. Aspoň, že to relativně svižně odsejpá, na vypnutí mozku a zabití hodiny a půl asi v pohodě, ale to je tak vše.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10