Defendor

70%
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) je průměrný muž, který si jednoho dne usmyslí, že je superhrdina. Začne si říkat Defendor a bojovat s (domnělým) zločinem. Příběh se točí okolo tří postav: Arthura, jeho psychiatričky a mladé prostitutky, se kterou se spřátelí při nočním pátrání v ulicích.(Dny Kanady)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 329 bodů
6
Bohužel strašně špatně gradované. Nápad dobrý, s herci by šlo taky dělat víc, ale neumí se to ani trochu prodat a ke konci je to už jen odhadnutelná nuda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zajímavé (skoro až psychologické drama) o týpkovi, který se snaží jako superhrdina Defendor nastolit ve svém městě spravedlnost. Pod tou slupkou komixového hrdiny se ale skrývá křehký, naivní, trošku myšlenkově pomalejší chlápek, kterému prostě ne všechno vyjde, tak jak by asi chtěl. Dost často vám ho bude líto, ale rozhodně mu budete fandit. To je do jisté míry zásluha i Woodyho, který si tady opět střihl nezapomenutelnou roli a potvrzuje svůj veleúspěšný rok. "Existuje 8 způsobů, jak se dostat z téhle budovy. Použiju vchodové dveře"...7.5/10
kubas369
4 086 bodů
8
Takovej hybrid něco mezi Forrestem Gumpem a Kick-Ass a zas mě to neuvěřitelně bavilo. Woody je sice nehoráznej dement ale taky je nehorázně vtipnej i když ten vtip je tu schován pod maskou vážnosti. Takovýhle filmy mě prostě berou a tady k dokonalosti chybý doopravdy málo. Nezbývá než začít skandovat WOODY WOODY!

Dodatečné informace

Původní název:
Defendor (více)
  • Kanada Defendor
Země původu:
Kanada, Velká Británie, USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD
Tržby:
0,04 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné