Ledové ostří

68%
Ledové ostří

Když se jednoho dne zraní olympijský hokejista Doug Dorsey, jeho život přestane mít smysl. Kate Moseley je jednou z nejtalentovanějších krasobruslařek na světě, která žije jen pro výhru na zimních olympijských hrách. Jejím jediným problémem je, že nemůže najít toho správného sportovního partnera. Zde se naskytne příležitost pro Douga, kterému se tak otevře nová šance dostat se na led...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Americká romantická klasika,která k sobě spojila dva rozdílné světy (čti sporty) a oni si k sobě dle očekávání najdou cestu. Je to sice obrovské klišé,ale své kouzlo Ledové ostří rozhodně má. Herci jsou sympatičtí a chemie mezi hlavním duem funguje výborně. Přesto raději sáhnu po filmu Ledově ostří.
Sheldon
Sheldon
16 069 bodů
6
Překvapivý malinký kanadský filmeček, který je pro mnohé lidi kultovním a dočkal se hned několika pokračování. Hlavní hrdina je sympatický hokejista, který se už nemůže vrátit na bruslích na led a tak se stane krasobruslařem a zabouchne se do své kolegyně. Je to romanťárna, červená knihovna, ale i to se musí umět. Tohle se povedlo.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7
Reprízou možná trochu ohrané, ale celkově velmi příjemné. Ledové ostří sice neumí moc překvapit, ale paradoxně to od něj nikdo nikdy nechtěl. Je v podstatě nevýrazný, za to však plně funkční kýč, jehož největší trumf je bezesporu hlavní duo protagonistů. Rozkošná Kelly na Sweenyho vycení "zoubky" hned od začátku a ten ji i diváka vždy uzemní svým charismatem. Ta jiskra mezi nimi se přenesla i do projektu samotného a je příjemné u toho být.

Dodatečné informace

Původní název:
The Cutting Edge (více)
  • USA Ledové ostří
  • USA The Cutting Edge
  • USA Ľadové ostrie
  • USA Le Feu sur la glace
  • USA Liebe und Eis
  • USA Pasión por el triunfo
  • USA Vincere insieme
Země původu:
USA
Tržby:
25,11 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ledové ostří


Podobné