Druhá Wednesday oznámila nové obsazení. Seriál přichází o tři oblíbené postavy

Druhá Wednesday oznámila nové obsazení. Seriál přichází o tři oblíbené postavy
Jenna Ortega jako Wednesday | Netflix
Natáčení druhé série se z Rumunska, jež ztvárnilo kulisy školy Nevermore v první řadě, přesunulo do Irska, kde už se rozjely kamery. Začátek produkce oznámil streamovací gigant správně rozverným a zároveň temným videem, v němž Věc rozdává scénáře před dveře hlavních hvězd. Mezi nimi samozřejmě nechybí Jenna Ortega či Emma Myers v roli její nejlepší kamarádky Enid.
Wednesday
Wednesday
  • Netflix
81%
Video pak potvrdilo nově příchozí hvězdy, mezi nimiž nechybí dříve oznámení Steve Buscemi či Thandiwe Newton, dorazí ale také britská herečka Billie Piper (Rozhovor dekády), Haley Joel Osment z Šestého smyslu či Christopher Loyd z Návratu do budoucnosti. A to je poměrně slibná sestava, která do temného světa Addamsovy rodiny jistě dobře zapadne.
Mezi stálé obsazení pak povýšili právě povedení rodiče hlavní hrdinky v podání Catherine Zeta-Jones a Luise Guzmána i její bratr s tváří Isaaca Ordoneze. To dává tušit, že celá Addamsova rodina bude v druhé sezóně hrát mnohem větší roli než doposud a všichni dostanou více prostoru. Vrátí se samozřejmě také strýček Fester a dorazí nově také babička s tváří Joanna Lumley. Jenže když někdo přijde, další musí odejít. Nabobtnání hereckého obsazení má nejspíš z části za následek, že se v druhé Wednesday nevrátí tři známé postavy.
Wednesday: 2. série - zveřejnění obsazení | Netflix
Tou nejzásadnější je Xavier Thorp v podání herce Percyho Hynese Whita. Charakter, který měl k Wednesday velmi blízko a zdálo se, že mezi nimi může v budoucnu vzniknout velká romantická linka, se nevrátí zřejmě zejména kvůli závažným obviněním ze sexuálního napadení, jimž herec aktuálně čelí. Nevrátí se ovšem ani studentka Yoko Tanaka v podání Naomi J. Ogawy a výrazně zkrácena bude také role Jamieho McShana, jenž si zahrál šerifa Donovana. Má se objevit pouze na chvíli, zřejmě aby uzavřel svou příběhovou linii z minulé řady. Scénář pak opět sepsalo tvůrčí duo Al Gough a Miles Millar a video potvrdilo, že minimálně první epizodu s názvem Je to tady zas zrežíruje Tim Burton. Nechme se překvapit, jak moc se herecká škatulata na výsledku projeví.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů dostupných na Netflixu.
Zdroj: Netflix, Deadline, Variety