Vypadlá Veronika o třetím Survivoru: Zhodnotila svoji taktiku a promluvila o vztahu k Bandurkovi

Vypadlá Veronika o třetím Survivoru: Zhodnotila svoji taktiku a promluvila o vztahu k Bandurkovi
Survivor Česko & Slovensko 2024 | TV Nova
Johanka s Veronikou se v pořadu neviděly poprvé, znají se totiž už z castingu předchozích řad. Obě tak před sebou mluvily otevřeně a nedělalo jim problémy zhodnotit taktiku i jednotlivé situace. Hned ze začátku se pak mluvilo zejména o Veroničině hře, která byla hned zpočátku hodně netradiční. Velmi brzy se totiž dopustila lži, kterou ale ostatní prokoukli. Vláďa se jí proto zeptal, proč tak brzy přešla na „temnou stranu“, ona sama však s něčím takovým zpočátku nepočítala.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
34%
„Já ani nevím, proč jsem ze začátku měla tu pohnutku. Vím, že než jsem odjela, tak mi všichni říkali, že neumím lhát a přesně na tom pohořím. Já jsem si to tak moc dala do hlavy, že jsem chtěla sama sebe přesvědčit, že to zvládnu a že pro diváky udělám zajímavou hru. Tak jsem to udělala. A ne že bych to neudržela, ale tak moc mi to nebylo přirozený, až to na mně lidi začali poznávat,“ vysvětluje Veronika. Dodává pak, že kdyby na počátku zvolila daleko jistější a nenápadnější taktiku, tak se ve hře udrží podstatně déle. „Kdybych tam jenom přežívala, souzněla s ostatníma a nehrála, tak bych tam možná ještě byla,“ přiznala Veronika.
Divočina z ostrova | 10. díl | Kinobox
Proprala se také její aliance s nepopulárním Bandurkem, který nebyl prakticky od začátku nikomu v kmeni sympatický a bavila se s ním téměř jen ona. I Veronika se ovšem chtěla od něj postupně odvracet a myslet více na svou hru a potenciální alianci s ženami. Co dalšího se v nové Divočině z ostrova probralo? Johanka řekla, co si myslí o aktuální třetí sérii. Došlo také na Jacka a obě hráčky zhodnotily jeho chování, Vláďa pak samozřejmě nezapomněl ani na své tabulky.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: TV Nova, Kinobox