Čtvrtí Mizerové servírují akční nářez. Epický trailer nešetří přestřelkami ani výbuchy

Čtvrtí Mizerové servírují akční nářez. Epický trailer nešetří přestřelkami ani výbuchy
Mizerové: Na život a na smrt | Sony Pictures Entertainment
Mizerové navždy před čtyřmi lety dokázali, že na přelomu století populární značka a policejní dvojka Mike Lowrey a Marcus Burnett rozhodně ještě není mrtvá a dokáže bavit i bez rozjetých výbušných kejklí Michaela Baye. Prakticky neznámé režijní duo Adil El Arbi a Bilall Fallah dalo sérii nový náboj, zároveň ovšem dokázalo zachovat všechny hlavní propriety, včetně svižné akce a zejména nezaměnitelné chemie mezi Willem Smithem a Martinem Lawrencem. Diváci nechali v kinech přes 400 milionů dolarů a dali jasně najevo, že se jim tato značka ani po letech neokoukala. Za několik týdnů tedy dostaneme nášup, jenž bude podle závěrečného traileru zatraceně utržený ze řetězu.
Mizerové: Na život a na smrt
Mizerové: Na život a na smrt
AI
76%
Mizerové: Na život a na smrt totiž v poslední upoutávce ukazují ještě větší porci přepálené akce a zábavných momentů než minule. Sehrané policejní duo se tentokrát bude snažit očistit jméno svého zesnulého kapitána, jenž byl obviněn z korupce. Dostanou se však na stopu spiknutí, v němž mají prsty zkorumpovaní poldové, a tak se sami stanou uprchlíky před zákonem. Kvůli odměně vypsané na jejich hlavu pak po nich začne jít úplně každý, což je samozřejmě základ pro enormní porci akčních eskapád, při nichž se to bude kulkami a explozemi hemžit na každém kroku. A přesně to v ukázce dostaneme.
Mizerové: Na život a na smrt: finální trailer | Sony Pictures Entertainment
Noví Mizerové tedy v traileru jasně plní svůj účel a lákají na maximálně zábavnou jízdu, kde se Lowrey s Burnettem musí vyhýbat raketám, padajícím letadlům i aligátorům. A je to pořád stejná zábava jako za starých časů. Chemie mezi Smithem a Lawrencem zůstane asi navždy neselhávající, jejich humorné špičkování znovu funguje a hudební podkres dává celku ten správný drajv. Navíc to vypadá, že Arbi s Fallahem se po minulé štaci ještě více akčně otrkali či dostali od producentů větší volnost, a tak jsou jednotlivé přestřelky po vizuální stránce ještě mnohem dravější a poutavější.
Nový trailer zkrátka nabízí všechno, co mají fanoušci na této sérii rádi, a vzhledem k minulým zkušenostem se dá očekávat, že značka pod tímto vedením ani tentokrát neselže. Tohle bude prostě popcornovka každý coulem, která by své fanoušky měla od 6. června v kinech potěšit.
Podívejte se na žebříček nejlepších akčních filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Sony Pictures