Bridget Jones našla nového nápadníka. Ve čtvrtém díle ji bude svádět hvězda seriálového hitu

Bridget Jones našla nového nápadníka. Ve čtvrtém díle ji bude svádět hvězda seriálového hitu
Deník Bridget Jonesové | Universal Pictures
Čtvrtý díl populární série bude opět vycházet z pera spisovatelky Helen Fielding a jejího dalšího knižního pokračování Bridget Jones: Mad About The Boy, které zastihne známou postavu v ne úplně veselé životní situaci. Bridget zde totiž bude vdovou, která se snaží vyrovnat se ztrátou milovaného Darcyho, zároveň ale musí vychovávat dvě malé děti a do toho se chce vrátit zpátky (nejen) do milostného života. A nejspíš se u toho zamotá do dalšího milostného trojúhelníku.
Deník Bridget Jonesové
Deník Bridget Jonesové
75%
S návratem Colina Firtha se tedy do čtveřice nepočítá. Vrátit by se měl naopak po minulé pauze Hugh Grant, jehož protřelý Daniel Cleaver byl sice považován za mrtvého, na konci třetího dílu jsme ale zjistili, že to s jeho smrtí nebude zase tak horké. Bridget Jones se tedy vrátí do života jedna ze starých lásek a do toho bude řešit i nové známosti. Během svých snah vrátit se zpátky k randění si totiž najde nový milostný objekt v podobě 30letého „zajíčka“, který by jí mohl malinko zkomplikovat život.
Potenciálního člena milostného trojúhelníku si zahraje vycházející britská hvězdička Leo Woodall, jehož jsme mohli vidět v druhé sérii oceňovaného Bílého lotosu a letos v netflixovském romantickém hitu Jeden den, který se i v České republice dlouho držel mezi nejsledovanějšími seriály. Romantické počiny mu tedy evidentně sedí a zdá se, že by v nich mohl v budoucnu vybudovat slušnou kariéru. Vedle Zellweger, Granta a Woodalla se objeví Chiwetel Ejiofor a vrátí se také Emma Thompson coby cynická doktorka.
Jeden den
Jeden den
Jeden den
Jeden den
Jeden den
Čtvrtou Bridget Jones natočí režisér Michael Morris, jenž má za sebou drama Pro Leslie. Jedná se pak o prvního muže, co se v této sérii posadí na režijní židličku. Ikonický první a také třetí díl totiž natočila Sharon Maguire, pod méně povedenou dvojku se podepsala Beeban Kidron. Zda dodá mužský dohled sérii svěží vítr, se dozvíme už příští rok na svatého Valentýna, kdy se má čtvrtá Bridget Jones podívat do kin.
Podívejte se také na žebříček nejlepších romantických filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: The Hollywood Reporter, Guardian