The Lair

42%
The Lair
Plakát traileru
Pilotka královského letectva, poručík Kate Sinclairová, je na své poslední letecké misi, když je její letadlo sestřeleno nad jednou z nejnebezpečnějších povstaleckých bašt v Afghánistánu. Útočiště najde v opuštěném podzemním bunkru, kde se probudí smrtelně nebezpečné uměle vytvořené bytosti známé jako Ravageři - napůl lidé, napůl mimozemšťané, kteří touží po lidském mase.



Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
2
Neil Marschall býval celkem snaživý béčkař a minimálně Psí vojáci mají nemalou fanouškovskou základnu. Zde se pokouší o něco podobného ale po všech směrech v horším provedení. Herci céčkové kategorie, přestřelky jak ze Seagalovek a monstra nezábavná. Je dobře, že se občas objeví čistokrevný výplach, který se neštítí krve a neřeší žádné sociální problémy ani aktuální témata. Ale než v téhle kvalitě, raději žádný.
Rollman1
5 561 bodů
2
Režisér filmů jako Pád to tmy nebo Psí vojáci, se vrací ke svému oblíbené látce, kde monstra stojí proti lidem. Bohužel je to však horší než reklama na Penny s Michalem Davidem. Co jsem to jako viděl? To jako opravdu člověk, který má na svědomí takové pecky, natočil něco tak odpudivého? Už dlouho se mi nestalo, že jsem u filmu 5x usnul, 2x se pokusil oběsit na VHS pásce a zkoušel se zabít pádem z přízemí. Příběh není třeba ani řešit. Sestřelená pilotka a parta vojáků čelí monstrům, kteří jsou výsledkem nějakých sovětských pokusů. Tak za prvé. Aspoň trailer naznačoval, že bychom se mohli dočkat béčkové vybíjené, kde nějaké herecké výkony, bůhvíjaký scénář nebo blyštivé lokace nebudeme řešit a usadíme se u šťavnatého gore. NE! Není tady nic, co by stálo za řeč. Herci jsou tak herecky tupí, že se na ně prostě nedá dívat a napsané diloagy vypadají jako od nemocného šimpanze. Monstra vypadají jako Mix Venoma a gumových Pannen od Matela. Vojáci jsou vypůjčeni někde z maškarního festivalu Jelikož nikdo z nich nemá ani špetku charismatu a možná i snahy si trošku na vojáky hrát. Efekty jsou na úrovni 6. dílu Sharknada a ta slíbená brutalita? Asi jako bych si pustil tutorial na to, jak se stát pekařem. Jedna dobrá brutální scéna a jinak nuda, děs, nuda, deprese a vyhořelost. Naprosto nevidím nic, proč bych měl film někomu doporučit a rozhodně tady trailer klamal tělem. Stejně jako žena z Bangoku, která Vás ujišťuje, že penis nemá. Někdo ale na tyhle filmy koukat za Vás musí a právě proto mohu diváky varovat, že existuje 69 způsobů, jak lépe trávit večer. (Třeba si pustit režisérovy pecky a zavzpomínat, když točil ještě kvalitní horory) Takže za mě rozhodně ne a ta jedna hvězda je právě za tu jednu, krásnou a zároveň vtipnou brutální scénu.

Dodatečné informace

Původní název:
The Lair (více)
  • Velká Británie The Lair
  • Velká Británie La guarida
Země původu:
Velká Británie, USA, Maďarsko, Finsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné