Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Mike Wazowski a Sulley Sullivan budou sbírat smích. Příšerky s.r.o. se vrací na scénu spolu s novými hrdiny
    Seriály19. 3. 2021
    Mike Wazowski a Sulley Sullivan budou sbírat smích. Příšerky s.r.o. se vrací na scénu spolu s novými hrdiny

    Premiéra seriálu Monsters at Work vycházejícího z filmu Příšerky s.r.o. se blíží. Původně byla v plánu na rok 2020, ale nakonec se ho diváci na službě Disney+ dočkají letos počínaje 2. červencem.

  2. Leon je nejslavnější film Luca Bessona, u diváků to ale kdysi vyhrála Magická hlubina. Čím tento nenápadný snímek uchvátil?
    Téma18. 3. 2021
    Leon je nejslavnější film Luca Bessona, u diváků to ale kdysi vyhrála Magická hlubina. Čím tento nenápadný snímek uchvátil?

    Francouzskému režisérovi Lucu Bessonovi, kterému je dnes 62 let, se za jeho kariéru podařilo natočit několik skvělých snímků. Mezi nejoblíbenější rozhodně patří Leon, Pátý element či Brutální Nikita. Všechna tato díla se těší velké oblibě diváků i vysokému hodnocení. Přesto jedno velmi zajímavé prvenství drží úplně jiný Bessonův film.

  3. Recenze: Bankéř - Anthony Mackie a Samuel L. Jackson jako dva vetřelci v moři plném bílých žraloků
    Recenze17. 3. 2021
    Recenze: Bankéř - Anthony Mackie a Samuel L. Jackson jako dva vetřelci v moři plném bílých žraloků

    Služba Apple TV+ sice nemá takový objem vlastní tvorby jako třeba Netflix, ale i ona má svým uživatelům co nabídnout. Jedním z nejnovějších filmů v produkci této společnosti je například dobové drama Bankéř v režii George Nolfiho inspirované skutečnými událostmi. V hlavních rolích hrají Anthony Mackie a Samuel L. Jackson.

  4. Když vás děti označí za rodiče-diktátora, nezbývá než zavést nové pravidlo. Rodinná komedie Yes Day cílí na zapeklité vztahy
    Recenze16. 3. 2021
    Když vás děti označí za rodiče-diktátora, nezbývá než zavést nové pravidlo. Rodinná komedie Yes Day cílí na zapeklité vztahy

    Když jste rodiči tří dětí, nenudíte se ani na chvíli. A co teprve, když se rozhodnete, že na jeden den v roce svým dětem slíbíte, že za celou dobu neřeknete na nic ne!

  5. Recenze: V úskalí – když vám otec v podání Billa Murrayho pomáhá odhalovat nevěru vašeho manžela, dopadá to všelijak
    Recenze15. 3. 2021
    Recenze: V úskalí – když vám otec v podání Billa Murrayho pomáhá odhalovat nevěru vašeho manžela, dopadá to všelijak

    Melancholická Sofia Coppola zaměřila svůj nejnovější snímek V úskalí na otázku nevěry a složitých lidských vztahů. A stejně jako u skvělého snímku Ztraceno v překladu jí v tom pomáhal Billy Murray. Snímek je nyní k vidění na Apple TV+.

  6. Měsíční svit - úžasný komediální seriál, ve kterém měl Bruce Willis ještě vlasy
    Téma14. 3. 2021
    Měsíční svit - úžasný komediální seriál, ve kterém měl Bruce Willis ještě vlasy

    Vzpomínáte na komediální detektivně laděný seriál, ve kterém hrály hlavní roli slovní přestřelky mezi dokonale upravenou Cybill Shepherd a tehdy ještě vlasatým, křivě se usmívajícím Brucem Willisem? Ano! Je to Měsíční svit, jeden z ikonických seriálů 80. let.

  7. Zábavná pohádková historie jedné šlechtické rodiny. To byl seriál Covington Cross
    Téma11. 3. 2021
    Zábavná pohádková historie jedné šlechtické rodiny. To byl seriál Covington Cross

    Pamatujete si historický seriál Covington Cross? Nešlo o úplně tradiční dobovou podívanou, ale i tak jsme ho každý týden večer sledovali, protože stavěl na zábavě, nadsázce a rodině.

  8. Akta X byla ve své době fenoménem, každý si v nich chtěl zahrát. Všimli jste si těchto hvězdných hostů?
    Téma10. 3. 2021
    Akta X byla ve své době fenoménem, každý si v nich chtěl zahrát. Všimli jste si těchto hvězdných hostů?

    Možná už jste zapomněli jména všech těch seriálů, které po revoluci zaplavily naše obrazovky. Pár jich ale určitě dohromady dáte a já se vsadím, že mezi nimi určitě budou Akta X. Tento mysteriózní sci-fi seriál patří mezi nejúspěšnější televizní seriály v historii. I díky tomu se dočkal celkem jedenácti řad a dvou celovečerních filmů.

  9. Disneyho průlomový krok. V nové animované pohádce Raya a drak se nezpívá, dívka v nesnázích se musí spolehnout sama na sebe
    Recenze8. 3. 2021
    Disneyho průlomový krok. V nové animované pohádce Raya a drak se nezpívá, dívka v nesnázích se musí spolehnout sama na sebe

    Studio Walt Disney Pictures přistoupilo na nová pravidla hry a rozhodlo se neposouvat premiéru svého nejnovějšího celovečerního animovaného snímku Raya a drak a přinést ho svých divákům domů na platformě Disney+.

  10. Vzpomínáme na seriálové "devadesátky". Na čem jste si ujížděli vy?
    Téma8. 3. 2021
    Vzpomínáme na seriálové "devadesátky". Na čem jste si ujížděli vy?

    Vzpomínky nám nikdo nevezme, je s nimi zábava. Není nic legračnějšího než staré fotky, na kterých máme barevné šusťáky či příšerné účesy, co se v 90. letech nosily. Retro je navíc stále v módě, tak proč si nezavzpomínat i seriálově?

  11. Johnny Depp s náušnicí a Brad Pitt s patkou. Vzpomínáme na Jump Street 21
    Téma6. 3. 2021
    Johnny Depp s náušnicí a Brad Pitt s patkou. Vzpomínáme na Jump Street 21

    Seriál Jump Street 21 odstartoval kariéru Johnnyho Deppa. Mladý rebel v roztrhaných džínách a s rozčepýřeným účesem ale nebyl jediným lákadlem seriálu. Pojďme se této klasice 80. let podívat na zoubek.

  12. Raya a drak: První reakce hovoří jasně - na tento animák jděte s tátou!
    Filmy4. 3. 2021
    Raya a drak: První reakce hovoří jasně - na tento animák jděte s tátou!

    Nejnovější animovaný film studia Walt Disney Raya a drak letos do kin zamíří v omezeném režimu, což je důvod, kvůli kterému se studio rozhodlo pro online premiéru na své službě Disney+. Ta se uskuteční již v pátek 5. března a jelikož zástupci amerických médií Rayu viděli, máme k dispozici první reakce.

  13. "Hasta la vista, baby." Terminátor se vrací
    Seriály3. 3. 2021
    "Hasta la vista, baby." Terminátor se vrací

    Terminátor je jednou z fungujících značek. Původní snímky v režii Jamese Camerona si získaly srdce diváků po celém světě a vytvořily slušnou fanouškovskou základu, která baží po dalších dílech.

  14. Superhrdinové nejsou jen hvězdy, ale též namyšlené arogantní primadony. Rozjelo se natáčení třetí řady oblíbeného seriálu The Boys
    Seriály3. 3. 2021
    Superhrdinové nejsou jen hvězdy, ale též namyšlené arogantní primadony. Rozjelo se natáčení třetí řady oblíbeného seriálu The Boys

    Zvrácená individua, která mají do našich vzorů daleko. Tak na superhrdiny pohlíží originální seriál The Boys, který se již brzy vrátí na scénu spolu s třetí sezónou. Natáčení je v plném proudu.

  15. Trailer: V nejnovější pixarovce se představí tvor z jiného světa. Diváky zavede na Italskou riviéru
    Filmy2. 3. 2021
    Trailer: V nejnovější pixarovce se představí tvor z jiného světa. Diváky zavede na Italskou riviéru

    Poslední animovaný snímek Pixaru s názvem Duše si o víkendu došel pro Zlatý glóbus za nejlepší animovaný film roku. Ideální čas představit si studiovou novinku. Jmenuje se Luca a k dispozici je první trailer.