Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Recenze: Ginny & Georgia přináší mrazivou zábavu, ve které je na prvním místě girl power
    Recenze3. 5. 2021
    Recenze: Ginny & Georgia přináší mrazivou zábavu, ve které je na prvním místě girl power

    Dospívání není pro nikoho snadné, Ginny se ale zdá přímo nesnesitelné, zvláště s ohledem na její ve všech ohledech netradiční matku Georgii, která hatí jakoukoli její snahu být aspoň trošku normální. Jenže co je vlastně normální? V novém seriálu společnosti Netflix Ginny a Georgia zjistíte, že nic.

  2. Jak si zpříjemnit prvomájové rande? Napoví oblíbení herci a romance ve stylu Avengers
    Téma1. 5. 2021
    Jak si zpříjemnit prvomájové rande? Napoví oblíbení herci a romance ve stylu Avengers

    Je tu první máj a s ním svátek zamilovaných, který máme spojený s polibky pod rozkvetlými stromy či břízou a nějakou romantickou zábavou. Návštěva kina u nás zatím sice neklapne, což neznamená, že si nemůžete udělat filmový večer ve dvou u sebe doma. A pokud patříte mezi fanoušky Avengers, přinášíme tip na romanci se stopou Marvelu.

  3. Recenze: Život v barvě s Davidem Attenboroughem ukazuje, jak geniální příroda kolem nás je
    Recenze30. 4. 2021
    Recenze: Život v barvě s Davidem Attenboroughem ukazuje, jak geniální příroda kolem nás je

    Jakmile se objeví nový přírodopisný dokument z dílny BBC, ke kterému namluvil komentář David Attenborough, je spojen s velkým očekáváním. Za roky Attenboroughovy práce jsme si již zvykli, že on a dokumentární týmy BBC přináší divákům dechberoucí záběry přírody, které nemají konkurenci.

  4. Válečné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik pokračují, začalo natáčení Masters of the Air. Rozpočet bude činit přes 200 milionů dolarů
    Seriály30. 4. 2021
    Válečné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik pokračují, začalo natáčení Masters of the Air. Rozpočet bude činit přes 200 milionů dolarů

    Pokud patříte mezi fanoušky kvalitní válečné podívané, máme pro vás dobrou zprávu, volné pokračování úspěšných seriálů Bratrstvo neohrožených a The Pacific se dalo do pohybu.

  5. House of the Dragon: Seriálový prequel Hry o trůny spustil natáčení
    Seriály28. 4. 2021
    House of the Dragon: Seriálový prequel Hry o trůny spustil natáčení

    Fanoušci Hry o trůny se mají opět na co těšit. HBO na svém twitteru oficiálně oznámilo, že začalo natáčení seriálu House of the Dragon a vydalo fotografii ze čtené zkoušky, na které jsou krásně vidět i nutná hygienická opatření. Poměrně rozdíl oproti fotografiím a záběrům ze čtených zkoušek Hry o trůny, že?

  6. Tyto herečky mají do křehkosti daleko
    Téma28. 4. 2021
    Tyto herečky mají do křehkosti daleko

    Ženu ani květinou neuhodíš, říká staré přísloví, které nejlépe vystihuje to, co zastávali již naši předci - ženu uhodí jen slaboch a zbabělec. Přesto se na světě najde mnoho těch, kteří s tímto prohlášením nesouhlasí. Občas tedy není od věci, aby se i ženy uměly ohánět pěstmi a ubránit se. Navíc se to dá chytře využít i v pracovní kariéře.

  7. Mortal Kombat jde navzdory smíšeným reakcím do druhého kola
    Filmy27. 4. 2021
    Mortal Kombat jde navzdory smíšeným reakcím do druhého kola

    Nejnovější Mortal Kombat si vysloužil hodnocení z obou konců škály. Zatímco jedni ho označují za slušný propadák, druzí nešetří chválou. Jediné, na čem se oba tábory většinou shodnou, je totálně pitomý příběh, který nesmíte řešit. V tomto snímku jde zkrátka o bitky a krev, žádnou oduševnělou zábavu nečekejte.

  8. Captain America 4 bude. Film natočí autor seriálu Falcon and the Winter Soldier
    Filmy27. 4. 2021
    Captain America 4 bude. Film natočí autor seriálu Falcon and the Winter Soldier

    Seriál Falcon and the Winter Soldier dospěl ke svému finále a po šestém díle je jasné, že před postavou kapitána Ameriky leží další filmové dobrodružství.

  9. The Continental: Co víme o seriálovém spin-offu Johna Wicka
    Seriály27. 4. 2021
    The Continental: Co víme o seriálovém spin-offu Johna Wicka

    John Wick je jednou z neúspěšnějších akčních sérií poslední doby, není tedy divu, že z toho její tvůrci hodlají vytěžit co nejvíce a rozšířit svět Johna Wicka o další filmy a seriály.

  10. Zločiny Velké Prahy - fenomén současnosti, který dokazuje, že na originální tvorbu České televize diváci slyší
    Téma26. 4. 2021
    Zločiny Velké Prahy - fenomén současnosti, který dokazuje, že na originální tvorbu České televize diváci slyší

    Česká televize je od počátku letošního roku s velkým náskokem nejsledovanější TV skupinou na tuzemském trhu. Celodenně i v hlavním vysílacím čase. První čtvrtletí bylo navíc nejsledovanějším od roku 1998, kdy obrazovky ovládla olympiáda v japonském Naganu. Jednička České televize přilákala v prime timeu nejvíce diváků za posledních třináct let a daří se i zpravodajské ČT24, jež má za sebou třetí nejúspěšnější čtvrtletí v historii svého vysílání.

  11. Secret Invasion možná dostane nečekanou posilu. Do Marvelu vstupuje Matka draků Emilia Clarke!
    Seriály22. 4. 2021
    Secret Invasion možná dostane nečekanou posilu. Do Marvelu vstupuje Matka draků Emilia Clarke!

    Emilia Clarke je velmi blízko k tomu, aby se stala součástí Marvelu. Tvůrci seriálu Secret Invasion by ji chtěli obsadit do jedné z hlavních rolí.

  12. Dalších sérií Zaklínače, Cobry Kai a TY se dočkáme ještě letos
    Seriály21. 4. 2021
    Dalších sérií Zaklínače, Cobry Kai a TY se dočkáme ještě letos

    Netflix oznámil, že dalších sérií oblíbených seriálů se diváci dočkají ještě letos, konkrétně v poslední čtvrtině roku, a to navzdory faktu, že natáčení druhé série Zaklínače a třetí řady thrilleru TY se potýkalo se drženími souvisejícími se současnou pandemií koronaviru.

  13. Robert De Niro, Leonardo DiCaprio a odporná část amerických dějin. Natáčení Killers of the Flower Moon právě odstartovalo
    Filmy21. 4. 2021
    Robert De Niro, Leonardo DiCaprio a odporná část amerických dějin. Natáčení Killers of the Flower Moon právě odstartovalo

    Nejnovější filmový projekt slavného režiséra Martina Scorseseho se dal konečně do pohybu. Jmenuje se Killers of the Flower Moon a natáčení právě začalo v americké Oklahomě.

  14. Rebel Dylan a zástup svalnatých plavčíků z Pobřežní hlídky. Představujeme sexy fešáky z oblíbených seriálů 80. a 90. let
    Téma18. 4. 2021
    Rebel Dylan a zástup svalnatých plavčíků z Pobřežní hlídky. Představujeme sexy fešáky z oblíbených seriálů 80. a 90. let

    Většinu pokojíčků v držení majitele mužského pohlaví s největší pravděpodobností zdobil plakát Pamely Anderson. Přízni se ale těšily i krásky jako Sarah Michelle Gellar, Tiffani Thiessen či Jennifer Aniston. Zkrátka ale nepřišly ani dospívající dívky, jelikož hezkých sexy fešáků byly seriály z 80. a 90. let plné. Zavzpomínáte si s námi na nejatraktivnější seriálové hrdiny?

  15. Kriminálka Kdo zabil Saru? připomene ostřejší verzi mexických telenovel. V příběhu jedné prohnilé rodiny nechybí krev, násilí a erotika. Seriál je přehlídkou spoře oděných žen a vypracovaných mužů
    Recenze17. 4. 2021
    Kriminálka Kdo zabil Saru? připomene ostřejší verzi mexických telenovel. V příběhu jedné prohnilé rodiny nechybí krev, násilí a erotika. Seriál je přehlídkou spoře oděných žen a vypracovaných mužů

    Je tu nový kriminální seriál z dílny Netflixu. Připravte se na postupné odhalování stop, složité lidské vztahy a velkou touhu po pomstě.