Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Špunti na vodě budou pokračovat v seriálové podobě
    Seriály18. 5. 2021
    Špunti na vodě budou pokračovat v seriálové podobě

    Česká rodinná komedie Špunti na vodě z roku 2017 sice nebyla nijak velkým hitem, co se kritik týče, ale u diváků nepropadla a těší se nadprůměrnému hodnocení. Proto se česká televize rozhodla, že to se špunty zkusí a připraví pro ně dobrodružné seriálové pokračování.

  2. Iron Man vsadil na AC/DC, Thor na Led Zeppelin, zatímco zbytek si musí vystačit s instrumentální hudbou. Víme, proč
    Téma14. 5. 2021
    Iron Man vsadil na AC/DC, Thor na Led Zeppelin, zatímco zbytek si musí vystačit s instrumentální hudbou. Víme, proč

    Těžko si představit, že by Marvel neměl ve svém filmovém universu všechno promyšlené. Jednotlivé filmy a nyní i seriály zapadají do fungujícího celku, který fanoušci buď milují, nebo nenávidí. Ať už stojíte na jakékoli straně barikády, nedá se Marvelu upřít to, že se mu podařilo něco jedinečného, do té doby neviděného a propracovaného do detailů.

  3. Trailer: Jak vznikly slavné irské tance? To prozradí pohádka Riverdance
    Filmy13. 5. 2021
    Trailer: Jak vznikly slavné irské tance? To prozradí pohádka Riverdance

    Riverdance je jednou z nejznámějších tanečních show na světě. Vznikla v roce 1994 v Dublinu v choreografii Michaela Flatleyho a Jane Butlerové pro soutěž Eurovize. Měla takový úspěch, že byli její tvůrci osloveni, aby vytvořili kompletní dvouapůlhodinové taneční vystoupení, jehož premiéra proběhla v roce 1995 opět v Dublinu.

  4. Wish Dragon: Netflix uvede další animák od velkého filmového studia
    Filmy13. 5. 2021
    Wish Dragon: Netflix uvede další animák od velkého filmového studia

    Řada studií má natočené snímky, které poměrně dlouhou dobu čekají na to, až budou moci být uvedeny v kinech. Některá studia stále trpělivě čekají, zatímco jiná volí raději nějakou nežli žádnou premiéru a jdou cestou různých streamovacích služeb. Netflixu tak díky tomu přistálo v náručí hned několik zajímavých snímků a může tak plnit svůj slib, že se každý týden jeho diváci dočkají nového filmu.

  5. Snad poprvé v kariéře vypadá Leonardo DiCaprio skutečně staře. První fotka ze Scorseseho novinky Killers of the Flower Moon je venku
    Filmy11. 5. 2021
    Snad poprvé v kariéře vypadá Leonardo DiCaprio skutečně staře. První fotka ze Scorseseho novinky Killers of the Flower Moon je venku

    Leonardo DiCaprio nelenil a na svém Twitteru se s fanoušky podělil o první fotografii z natáčení novinky Killers of the Flower Moon v režii Martina Scorseseho.

  6. Tom Cruise při natáčení Mission: Impossible 7 opět riskoval
    Filmy11. 5. 2021
    Tom Cruise při natáčení Mission: Impossible 7 opět riskoval

    Během natáčení akční série Mission: Impossible si Tom Cruise již několikrát sáhl na dno svých fyzických sil. Přesto stále odmítá, aby ho zastupoval kaskadér. Tedy pokud to není nezbytně nutné.

  7. Hororová komedie z pera jednoho z nejlepších českých sci-fi autorů je na cestě!
    Filmy10. 5. 2021
    Hororová komedie z pera jednoho z nejlepších českých sci-fi autorů je na cestě!

    V neděli měli fanoušci Comic-Conu Prague jedinečnou příležitost pustit si doma Comic-Con Home Edition. Organizátoři akce připravili zajímavý program, který byl rozdělen na tři stage - první, druhou a fanouškovskou. Na diváky čekaly zajímavé besedy s herci, cosplayery či tvůrci komiksů a spisovateli. Nakonec došlo i na jedno překvapení.

  8. Po Kocourovi přijede i Kryťák! Comic-Con Prague odhalil další tajemství
    Festivaly a ceny10. 5. 2021
    Po Kocourovi přijede i Kryťák! Comic-Con Prague odhalil další tajemství

    Comic-Con Prague 2021 byl s ohledem na koronavirovou krizi přesunut na letošní podzim a všichni v čele s organizátory akce doufají, že v tento termín se akce už opravdu uskuteční. O víkendu tak pro ty, kteří mají již zakoupené vstupenky, proběhlo alespoň malé internetové setkání ComicCon Prague Home Edition.

  9. Robert De Niro dostal pracovní nabídku od Rogera Federera, aby si s ním užil adrenalinové sporty. Jeho odpověď byla patřičně "denirovská"
    Téma7. 5. 2021
    Robert De Niro dostal pracovní nabídku od Rogera Federera, aby si s ním užil adrenalinové sporty. Jeho odpověď byla patřičně "denirovská"

    Sjet společně ledovec, dát si vzrušující paragliding pod jasně modrou oblohou a přistát na věčně se zelenajících horských lukách plných krav. To je jen zlomek toho, co by spolu slavný tenista Roger Federer a Robert De Niro mohli podniknout v novém filmu.

  10. Nepojí je jen Avengers. Tyto hvězdy marvelovského universa si zahrály i v jiných společných projektech
    Téma7. 5. 2021
    Nepojí je jen Avengers. Tyto hvězdy marvelovského universa si zahrály i v jiných společných projektech

    Smlouva s Marvelem je pro někoho dosažením profesního vrcholu, pro jiného jde o něco naprosto nepřijatelného s tím, že by zaprodal duši ďáblu. Odpůrci rádi tvrdí, že se nejedná o žádnou intelektuální zábavu a někteří zachází dokonce tak daleko, že snímky od studia Marvel nepovažují za kinematografii.

  11. Rodina na baterky zaručeně pobaví všechny členy domácnosti
    Recenze7. 5. 2021
    Rodina na baterky zaručeně pobaví všechny členy domácnosti

    Rodina na baterky aneb Robotí povstání proti zlé, záludné a zrádné lidské rase. Nejnovější snímek studia Sony Pictures Animation je k dispozici na Netflixu a rozhodně je na co se dívat!

  12. Nastává čas lásky. Odstartovalo natáčení druhé řady seriálu Emily in Paris
    Seriály6. 5. 2021
    Nastává čas lásky. Odstartovalo natáčení druhé řady seriálu Emily in Paris

    Fanoušci populárního komediálního seriálu Emily in Paris se dočkali. Od listopadu, kdy Netflix oficiálně potvrdil vznik druhé řady, uplynulo půl roku, přišlo jaro a to je ten nejlepší čas vyrazit do pařížských ulic a kaváren. Parky kvetou, vzduch voní po kávě, čerstvě upečených bagetách a croissantech. Nastává čas lásky.

  13. Keanu Reeves stále dokazuje, že je v první řadě fajn člověkem. Před dvaceti lety vzal skupinku dětí na večeři s Morfeem z Matrixu.
    Téma5. 5. 2021
    Keanu Reeves stále dokazuje, že je v první řadě fajn člověkem. Před dvaceti lety vzal skupinku dětí na večeři s Morfeem z Matrixu.

    V osobním životě neměl zrovna na růžích ustláno, musel se vyrovnat s řadou tragédií jako byla smrt vytoužené dcerky, její matky či leukémie milované sestry. Možná proto Keanu Reeves ví, že život je o něčem jiném než o penězích a slávě.

  14. Dva manželské páry pravidelně chodící do kostela si užívají život v malém texaském městě do doby, než někdo vezme do ruky sekeru. Ten někdo bude herečka Elizabeth Olsen
    Seriály5. 5. 2021
    Dva manželské páry pravidelně chodící do kostela si užívají život v malém texaském městě do doby, než někdo vezme do ruky sekeru. Ten někdo bude herečka Elizabeth Olsen

    V roli milující domácí hospodyňky ve stylu WandaVision ale pokračovat bude. Superhrdinskou komedii tentokrát vystřídá mnohem vážnější téma vycházející ze skutečných událostí, jež se odehrály v létě roku 1980.

  15. Hrouzek potřetí. Chystá se další řada seriálu Lajna
    Seriály4. 5. 2021
    Hrouzek potřetí. Chystá se další řada seriálu Lajna

    Fanoušci komediálního seriálu z hokejového prostředí Lajna z pera scenáristy Petra Kolečka se mohou začít těšit na třetí řadu. Do své role bývalého hokejisty a nyní trenéra Luboše Hrouzka se vrací Jiří Langmajer a po boku mu samozřejmě bude stát i jeho Deniska v podání Hany Vagnerové.