Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Indiana Jones 5: Natáčení odstartuje příští týden!
    Filmy3. 6. 2021
    Indiana Jones 5: Natáčení odstartuje příští týden!

    Je to tak a ne jinak, po letech dohadů, zpráv a posouvání termínů by mělo příští týden ve Velké Británii konečně odstartovat natáčení pátého Indiana Jonese.

  2. Teenage Mutant Ninja Turtles to s novým startem myslí vážně. Známe datum premiéry
    Filmy2. 6. 2021
    Teenage Mutant Ninja Turtles to s novým startem myslí vážně. Známe datum premiéry

    Již před rokem byla zveřejněna zpráva, že další tvůrčí tým v čele s hercem Sethem Rogenem to zkusí znovu a vytvoří další verzi populárních Želv Ninja.

  3. Thor: Love and Thunder hlásí dotočeno
    Filmy2. 6. 2021
    Thor: Love and Thunder hlásí dotočeno

    Natáčení zatím poseldního samostatného snímku o Thorovi právě skončilo. Chris Hemsworth to oslavil samozřejmě stylovou fotkou na Instagramu a ujištěním, že se máme v kině na co těšit.

  4. To, že jste na plátně superhrdinou, vám ještě nezaručí, že vás budou milovat vlastní děti. Tito herci o tom ví své
    Téma29. 5. 2021
    To, že jste na plátně superhrdinou, vám ještě nezaručí, že vás budou milovat vlastní děti. Tito herci o tom ví své

    Jakmile se vám narodí děti, máte utkvělou představu, že byste jim měli být vzorem. Přestanete klít, hlídáte si mluvu, na přechodu čekáte vzorně na zelenou, alkohol konzumujete až poté, co je uspíte, a spoustu dalších věcí. Samozřejmě to jsou záležitosti, které vás časem převážně přejdou, ale ne ta naděje, že vás ti mrňousci nepřestanou obdivovat.

  5. Halston: Ewan McGregor se v novém seriálu oddává sexu s muži, drogám, zábavě v legendárním Studiu 54, ale hlavně a především módě
    Recenze29. 5. 2021
    Halston: Ewan McGregor se v novém seriálu oddává sexu s muži, drogám, zábavě v legendárním Studiu 54, ale hlavně a především módě

    Vítejte se světě Roye Halstona Frowicka, nadaného návrháře, který navždy změnil tvář americké módy. Jeho životní příběh můžete sledovat v nejnovějším seriálu společnosti Netflix, která do hlavní role módní ikony obsadila Ewana McGregora.

  6. Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka
    VOD29. 5. 2021
    Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka

    Blíží se měsíc červen a s ním nová dávka seriálových a filmových premiér v produkci společnosti Netflix. Pojďme se podívat, jaké novinky nás v červnu čekají.

  7. Kdo bude hlavní hvězdou nové seriálové verze slavného Šoguna?
    Seriály26. 5. 2021
    Kdo bude hlavní hvězdou nové seriálové verze slavného Šoguna?

    Nového seriálového zpracování se dočká první díl historické románové trilogie Asijská sága (obsahující díly Šogun, Tchaj-pan a Gaidžin) od Jamese Clavella. Poprvé se Šogun podíval na televizní obrazovky v roce 1980 v podobě desetidílného seriálu s Richard Chamberlainem a Toširem Mifunem v hlavních rolích.

  8. Fanoušci šílí. Spojení studií Ghibli a Pixar je dostalo
    Téma25. 5. 2021
    Fanoušci šílí. Spojení studií Ghibli a Pixar je dostalo

    Říká se, že když si dospělí hrají, bude hezky. Pokud by to byla pravda a pokud by to platilo i na animátory z různých animačních studií po celém světě, bylo by neustále nádherně. Tito lidé si zkrátka nejen rádi hrají, ale rádi vytvářejí nové, různé, barevné a kouzelné fantasijní světy, které se mohou propojovat, zrcadlit, být si protiklady nebo se doplňovat.

  9. Chapelwaite: Nejnovější hororový seriál podle Stephena Kinga se představuje na prvních fotografiích
    Filmy25. 5. 2021
    Chapelwaite: Nejnovější hororový seriál podle Stephena Kinga se představuje na prvních fotografiích

    Pokud máte rádi horory z pera Stephena Kinga, měli byste zpozornět. Televizní stanice EPIX natočila nový desetidílný seriál vycházející z jeho povídky Jerusalem's Lot ze sbírky Noční směna.

  10. The Eternals: První teaser trailer je venku!
    Filmy25. 5. 2021
    The Eternals: První teaser trailer je venku!

    První záběry z dlouho očekávaného snímku studia Marvel The Eternals jsou konečně venku. Nejedná se sice ještě o plnohodnotný trailer, ale i tak je na co se dívat.

  11. Luther se vrátí v celovečerním filmu. Máme se na co těšit, tvůrci se inspirovali klasickými devadesátkovými thrillery
    Filmy24. 5. 2021
    Luther se vrátí v celovečerním filmu. Máme se na co těšit, tvůrci se inspirovali klasickými devadesátkovými thrillery

    Od konce roku 2018 jsme o celovečeráku Luthera neslyšeli. Dočkají se fanoušci stejnojmenného krimi seriálu slibovaného projektu? Podle představitele Luthera Idrise Elby ano.

  12. Pulp Fiction: Kde se vzal legendární tanec Johna Travolty a Umy Thurman?
    Téma22. 5. 2021
    Pulp Fiction: Kde se vzal legendární tanec Johna Travolty a Umy Thurman?

    Existuje nespočet žebříčků nejlepších tanečních scén a nikoho asi příliš nepřekvapí, že jsou mezi nimi takové klasiky jako Flashdance, Hříšný tanec, West Side Story, Horečka sobotní noci, White Nights, Foolose, Zpívání v dešti nebo Pomáda.

  13. Recenze: Viktoriánky Josse Whedona připomínají Buffy kříženou s Avengers a Julesem Vernem
    Recenze21. 5. 2021
    Recenze: Viktoriánky Josse Whedona připomínají Buffy kříženou s Avengers a Julesem Vernem

    Joss Whedon se ve svém novém projektu pokusil zkombinovat to, co zná nejlépe - silné ženské bojovnice a superhrdiny zachraňující svět. Vše navíc zasadil do atraktivního historického prostředí. Jak moc se mu jeho nový seriál povedl?

  14. "Začali jsme jako loupež a skončili jako rodina." Papírový dům hlásí dotočeno. Premiéra poslední řady se blíží
    Seriály19. 5. 2021
    "Začali jsme jako loupež a skončili jako rodina." Papírový dům hlásí dotočeno. Premiéra poslední řady se blíží

    Na začátku všeho asi málokdo očekával, že se ze španělského kriminálního seriálu Papírový dům stane tak velký celosvětový hit. Jen čtvrtou řadu minulý rok sledovalo první měsíc po uvedení přes 65 milionů domácností po celém světě. A nyní byla dotočena poslední pátá.

  15. Snake Eyes: Spin-off G.I. Joe se představuje v prvním traileru
    Filmy18. 5. 2021
    Snake Eyes: Spin-off G.I. Joe se představuje v prvním traileru

    Studio Paramount Pictures se připomnělo se svou novinkou - Snake Eyes: G. I. Joe Origins. Vydalo sérii prvních oficiálních fotografií z filmu, plakát a nyní i trailer.