Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Jedna z nejoblíbenějších amerických komedií 90. let se dočká seriálové podoby
    Seriály5. 7. 2021
    Jedna z nejoblíbenějších amerických komedií 90. let se dočká seriálové podoby

    Velké vítězství je jednou z nejoblíbenějších amerických komedií z 90. let. Podařilo se jí totiž skloubit zajímavý příběh, dobovou atmosféru a hvězdné herecké obsazení.

  2. Přehled všech plánovaných Star Wars filmů a seriálů, na kterých se již pracuje
    Filmy4. 7. 2021
    Přehled všech plánovaných Star Wars filmů a seriálů, na kterých se již pracuje

    Fanoušci Star Wars se mají na co těšit. Disney připravuje velkou dávku filmů a seriálů určených nejen pro kina, ale i pro službu Disney+. Plány jsou nalinkovány až do roku 2023, v těch dalších jich bude určitě ještě hodně přibývat. Minimálně do té doby, dokud bude značka Star Wars vydělávat.

  3. Star Wars Detours: Seriál tak špatný, že Disney nechce, aby ho diváci viděli?
    Seriály3. 7. 2021
    Star Wars Detours: Seriál tak špatný, že Disney nechce, aby ho diváci viděli?

    V roce 2012 společnost Lucasfilm slavnostně oznámila vznik nového komediálního animovaného seriálu s názvem Star Wars Detours a představila k němu i trailer. Jenže pak se po projektu slehla zem a diváci ho nejspíš nikdy neuvidí.

  4. Na premiéru Lokiho reagují i Simsonovi. Připravili si speciální díl
    Seriály3. 7. 2021
    Na premiéru Lokiho reagují i Simsonovi. Připravili si speciální díl

    Simpsonovi nyní patří do společné rodiny s Marvelem i Star Wars, na podobné speciály tak bude možná docházet častěji, zvláště když půjde o speciální obsah určený pro Disney+.

  5. Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky
    VOD2. 7. 2021
    Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky

    Je tu nový měsíc a s ním přinášíme jako již tradičně přehled všech filmových i seriálových premiér v produkci Netflixu, které na vás v tomto období čekají. Těšit se můžete na trilogii hororů Fear Street, na animovaný speciál Lovců trolů, ale i na rozšíření světa Resident Evil.

  6. Díky Peteru Jacksonovi čeká na milovníky The Beatles jedinečný hudební zážitek. Premiéra se konečně blíží
    VOD28. 6. 2021
    Díky Peteru Jacksonovi čeká na milovníky The Beatles jedinečný hudební zážitek. Premiéra se konečně blíží

    Na konci minulého roku Peter Jackson zveřejnil první video z připravovaného dokumentu The Beatles: Get Back, který měl zamířit do kin u příležitosti padesátého výročí vydání posledního studiového alba Let It Be z roku 1970.

  7. Tito herci tvoří rodiny nejen na plátně, ale i ve skutečnosti
    Téma26. 6. 2021
    Tito herci tvoří rodiny nejen na plátně, ale i ve skutečnosti

    II. část - Pokud se někdo z vaší rodiny věnuje herectví stejně jako vy, je jen otázkou času, kdy si vás najde nějaká společná spolupráce. Mnohdy je to navíc ku prospěchu věci, zvlášť, když si rodiče a děti zahrají stejné role na place. Přirozená podoba je totiž žádoucí.

  8. Velkou část těla jí zdobí tetování, zažila šikanu a uvažovala o sebevraždě. Nakonec to dotáhla na první Batwoman v historii
    Téma25. 6. 2021
    Velkou část těla jí zdobí tetování, zažila šikanu a uvažovala o sebevraždě. Nakonec to dotáhla na první Batwoman v historii

    Ruby Rose je jedna z velmi snadno rozpoznatelných hereček. Její atraktivní tvář totiž doplňuje ne moc častý krátký sestřih vlasů a poměrně velký počet tetování (má jich šedesát pět). I díky tomu se ujímá především rolí sexy drsňaček a zabijáků.

  9. Luca je pravou letní podívanou, která sice nesrší humorem ani akcí, na prázdniny ale naladí dokonale
    Recenze24. 6. 2021
    Luca je pravou letní podívanou, která sice nesrší humorem ani akcí, na prázdniny ale naladí dokonale

    Nejnovější animovaný snímek studia Pixar je tu. Po Duši přichází toto slavné animační studio s novinkou, která nás zavede do magického podmořského světa, který se od toho pozemského zase tolik neliší. Provede nás jím trojice dospívajících dětí, na které čeká jedno z největších prázdninových dobrodružství jejich životů.

  10. Steven Spielberg mění názor a po letech ostré kritiky streamovacích služeb se přidává k jedné z nich
    VOD22. 6. 2021
    Steven Spielberg mění názor a po letech ostré kritiky streamovacích služeb se přidává k jedné z nich

    Ještě před několika lety označoval Steven Spielberg streamovací služby za nebezpečí, které ohrožuje kinematografii. Nyní se zdá, že svůj názor změnil, protože čerstvě spojil síly s Netflixem.

  11. Loki: První dojmy. Bůh falše a klamu to roztáčí ve velkém. A moc si to užívá
    Seriály22. 6. 2021
    Loki: První dojmy. Bůh falše a klamu to roztáčí ve velkém. A moc si to užívá

    Po seriálech WandaVision a Falcon and the Winter Soldier konečně došlo na nejoblíbenějšího padoucha filmového vesmíru studia Marvel. Loki je zkrátka miláček publika a Marvel to moc dobře ví. Jeho postava je chytrá, vtipná a originální. Takže jakmile se Marvel rozhodl, že své filmy doplní řadou seriálů, bylo jasné, že Lokiho nemůže vynechat.

  12. Studio Disney představilo drsný kraťas s mývalem v hlavní roli
    Filmy21. 6. 2021
    Studio Disney představilo drsný kraťas s mývalem v hlavní roli

    V roce 1995 se na filmovém plátně objevil animovaný mýval od společnosti Disney poprvé ve snímku Pocahontas. Nyní, po šestadvaceti letech se toto zvíře dočkalo nové filmové podoby znovu díky krátkému snímku s názvem Far From the Tree, který se minulý týden představil na filmovém festivalu animovaných snímků v Annecy.

  13. Salma Hayek trvala na tom, aby ve filmu zestárla. Řadí se tak mezi další herečky, které bojují za to, jaké jsou
    Téma21. 6. 2021
    Salma Hayek trvala na tom, aby ve filmu zestárla. Řadí se tak mezi další herečky, které bojují za to, jaké jsou

    Kate Winslet, Keira Knightley a nyní i Salma Hayek jasně dokazují, že mají svůj názor. To, že jsou herečkami, ještě neznamená, že přestanou být obyčejnými ženami s vlastním pohledem na filmový průmysl a práci.

  14. Filmoví drsňáci s něžným srdcem
    Téma20. 6. 2021
    Filmoví drsňáci s něžným srdcem

    Nedávno jsem si v retro vzpomínce připomněli nejhezčí herce z oblíbených televizních seriálů 80. a 90. let. Tak proč bychom to samé neudělali i s filmovými fešáky? Vezeme to ale z trochu jiného soudku. Podíváme se hlavně na filmové drsňáky a hvězdy akčních snímků a na to, kdy během své kariéry uvízli v romantických sítích.

  15. Tito herci tvoří rodiny nejen na plátně, ale i ve skutečnosti
    Téma19. 6. 2021
    Tito herci tvoří rodiny nejen na plátně, ale i ve skutečnosti

    I. část - Pokud se někdo z vaší rodiny věnuje herectví stejně jako vy, je jen otázkou času, kdy si vás najde nějaká společná spolupráce. Mnohdy je to navíc ku prospěchu věci, zvlášť, když si rodiče a děti zahrají stejné role na place. Přirozená podoba je totiž žádoucí.