Vrah naoko

66%
Vrah naoko
Gary Johnson (Glen Powell) vede trojí život. Pro veřejnost a své studenty je osamělým středoškolským učitelem, pro podsvětí New Orleans jedním z nejvyhledávanějších nájemných vrahů a pro své klienty zhoubou, neboť je vydává do rukou policie dřív, než jim jakoukoli službu prokáže. Životního rutinu mu změní až žena, která má v plánu nechat zabít svého násilnického manžela. Namísto udání jí Gary úmysl rozmluví, a dokonce to vypadá, že by si mohli rozumět i nad rámec jednoho setkání. Ona však stále neví, kým Gary ve skutečnosti je... Černá komedie Hit Man si bezprostředně po své premiéře na filmovém festivalu v Benátkách získala pověst nejvtipnějšího filmu amerického režiséra Richarda Linklatera.



Recenze: Vrah naoko

Kinobox.cz
75%

Prototyp nenáročné, ale příjemné podívané s prototypem hollywoodské celebrity v čele. Vrah naoko si vyhraje se svým námětem a na nic si při tom nehraje. Emoce nikdy nepřerůstají únosnou mez, drama se nikdy nezaryje pod kůži. Ale nejde se zbavit dojmu, že právě tak to tomuhle snímku sluší nejvíc.


65David21
65David21
2 597 bodů
8
Glen Powell od svého o něco většího proslavení díky druhému Top Gunu využívá umetené cestičky a vytváří si stabilní místo mezi hvězdami Hollywoodu. Opět zahrál velmi obstojně a celkový námět filmu nebyl špatný. Mohlo to možná být ještě o něco lepší, ale celé to působilo originálně a svěže. Možná jenom škoda, že to dopadlo, jak to dopadlo. Konec bych udělal decentně temnější, ale pořád, proč ne? 80%

Dodatečné informace

Původní název:
Hit Man (více)
  • USA Vrah naoko
  • USA Hit Man
  • USA Hit Man: Asesino por casualidad
Premiéra v ČR:
7. 6. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
8,8 mil. USD
Tržby:
1,14 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch