Lena Dunham se vrací do televize. Chystá seriál Too Much s Willem Sharpem a Megan Stalter

Lena Dunham se vrací do televize. Chystá seriál Too Much s Willem Sharpem a Megan Stalter
Lena Dunham | Amy Sussman / WireImage
Lena Dunham
Lena Dunham

Herečka

6.2
Žánrově by mělo jít o romantickou komedii, jak už ostatně Dunham prokázala ve zmíněných Girls, které získaly cenu Emmy, či v seriálu z roku 2018 Camping. Seriál Too Much vytvořila spolu s manželem Luisem Felberem. Postarala se o scénář a o režii, Felber k němu napsal původní hudbu. Oba jsou navíc výkonnými producenty desetidílného seriálu. Každá z epizod bude mít půl hodiny, produkce začne ve Velké Britániii v příštím roce. A že bude opět založeno na vtipné zápletky a dialogy, o tom svědčí synopse připravovaného seriálu Too Much.
Too Much
Too Much
Jessica (Megan Stalter) žije v New Yorku, je to třicátnice a workaholička, plácající se ve ztroskotaném vztahu, o němž si myslela, že bude trvat navždy. Postupně se začíná izolovat od všech přátel a známých. A když už může každý blok v New Yorku svědčit o jejím špatném chování, jako jediné řešení se jeví vzít pracovní nabídku v Londýně, kde chce žít o samotě jako sestry Bronteovy. Ale když potká Felixe (Will Sharpe), který je sice méně než Hugh Grant v Nottingh Hillu, ale rozhodně víc než opilý spolubydlící Hugha Granta, zjistí, že jejich nezvyklé pouto nemůže ignorovat. A hlavně se musí ptát: opravdu mluví Američani a Britové stejným jazykem?
Girls
Lena Dunham | Warner Bros.
„Tenhle pořad je blízký mému srdci, dělala jsem na něm s manželem Louisem, budou v něm hrát moji oblíbení herci Meg a Will spolu s řadou dalších. Bude přesahovat žánr romantické komedie, která mě formovala,“ prohlásila Dunham. „Netflix mě velice podporovat v mém nápadu vytvořit romantickou komedii, která by dokázala pobavit a zároveň obsahovala ostré hrany, jaké známe z vlastních životů,“ dodala tvůrkyně.
Netflix k tomu dodává deskripci progatonistky Jessicy: „Kdybyste ji potkali před deseti lety, ohromila by vás svým vnitřním světlem. Ale život se na ní podepsal, což bere jako pošťouchnutí dělat něco trochu jiného někde jinde. Felix předčí veškerá její očekávání. Je mu 35, ale chová se na osmnáct, obléká se jako punk elf a utíká jako o závod před traumatem, které nevysloví, spí s každou ženou, která se mu namane do cesty a ráno se probouzí s tím, že si z předchozího večera nic nepamatuje. Narodil se ve Velké Británii a vyrosl v internátních školách mezi Anglicí a Japonskem, kde má kořeny. Dělat hudbu je jeho jedinou životní stálicí stejně jako poslech hudby.“
zdroje: IndieWire, Variety, Kinobox
Podívejte se na žebříček nejlepších romantických seriálů na streamovací platformě Netflix podle hodnocení uživatelek a uživatelů Kinoboxu.