1. týden-kinopremiéry: Stallone, De Niro, Reeves a 17 dívek

1. týden-kinopremiéry: Stallone, De Niro, Reeves a 17 dívek
Jake La Motta (Robert De Niro) a Rocky Balboa (Sylvester Stallone) po x desetiletích a v jednom ringu? V novince převážně komediálního režiséra Petera Segala nejde o nic divného.
Zpátky do ringu
Zpátky do ringu (2013) - Sylvester Stallone a Robert De Niro
Ti dva si třicet let zocelují pěsti, aby se připravili na finální gong. Zpátky do ringu (2013) přivádí na scénu veterány, kteři v 21. století mají za úkol pobavit a naplnit pokladny kinařů. Tohle je film pro zaujaté fanoušky. A herci formátu De Nira či Stalloneho pobaví tím, jak nevážně se berou. No vážně. Dáváme 70%, recenze si přečtěte zde.
Keanu Reeves
47 Róninů (2013).
Keanu Reeves se uchází o přízeň 47 samurajů bez pána, aby došel odplaty v dobrodružném fantasy snímku 47 Róninů (2013). Orient a mystika zkrátka táhnou, ale táhnou za správnou část provazu? Jak pro koho. Téměř celý film byl natočen na klíčovacím pozadí, většina scén je sterilních, zpomalených či bezpohlavních. Snímek se odkazuje na (známou) legendu, ale výsledkem je kočkopes, který možná na pár chvil zaujme svou divností, ale dlouho pozornost neudrží. Ale těch peněz, co stál... Snímku dáváme 60%, recenze si přečtěte zde.
17 dívek
No a na závěr se představuje 17 dívek (2011), francouzské drama pojednávající o vzpouře mládí. Když Camille náhodně otěhotní, inspiruje zbylých 16 kamarádek, aby našli dárce spermatu. Prvoplánově šokující? Nevíme, jedinou recenzi snímku si přečtěte zde. Pokud ale děvčata plán splní, tak na 17 těhulkách malé přímořské městečko docela slušně vydělá. Možná víc než na turistickém ruchu...
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech lednových premiér najdete ZDE.