Diváci si mohou pořídit vlastní fotku z nejromantičtější scény Titanicu

Diváci si mohou pořídit vlastní fotku z nejromantičtější scény Titanicu
Velkolepá filmová klasika Titanic (1997), která se na plátna kin vrací v nové 3D verzi, vpluje také do kina IMAX na největší plátno v Čechách. V úterý proběhne v kině IMAX slavnostní předpremiéra a od distribuční premiéry ve čtvrtek 5. dubna bude Titanic 3D ověnčený roku 1997 11ti Oscary v denním programu kina IMAX.

Jednu z nejslavnějších scén filmu si pak diváci v Praze na Flóře mohou vyzkoušet na vlastní kůži. Před kinem IMAX totiž vytostla několikametrová příď slavného Titanicu, která je připravená nejen pro hosty slavnostní premiéry, ale po dobu dvou týdnů i pro všechny diváky. Na příď Titanicu je možné vstoupit a každý si tudíž může sám zažít jednu z nejromantičtějších scén filmové historie vůbec.
divaci-si-mohou-poridit-vlastni-fotku-z-nejromantictejsi-sceny-titanicu-1
Je to ideální příležitost pro zamilované páry pořídit si společně fotografii z ikonické scény jednoho z nejslavnějších filmů všech dob a stát se na chvíli Jackem a Rose, kteří na palubě Titanicu prožili svou osudovou lovestory,” říká k nápadu Robert Švec, marketingový manažer kina IMAX.

Během premiérového víkendu filmu, v sobotu a v neděli 7. a 8. dubna, bude u „skutečného” Titanicu před kinem připravený oficiální fotograf kina IMAX. Všechny zájemce o romantickou fotku z Titanicu vyfotí a osobní filmovou fotografii pošle v úpravě filmového plakátu Titanic 3D.
Příď Titanicu přístupná veřejnosti pro prožitek z vlastní filmové scény bude v prostorech před kinem IMAX instalována minimálně do 15. dubna 2012. To je přesně sto let od doby, kdy se 15. dubna 1912 Titanic potopil.