Hvězda Stmívání nám bude opět pít krev. Kristen Stewart hodlá laškovat s upíry

Hvězda Stmívání nám bude opět pít krev. Kristen Stewart hodlá laškovat s upíry
Stmívání | Summit Entertainment
Snímek, jehož natáčení se plánuje na druhou polovinu letošního roku, se jmenuje Flesh of the Gods, tedy něco jako Maso bohů. Vedle Stewart se v hlavní roli představí Oscar Isaac a dvojice si zahraje bohatý manželský pár, jenž tráví dny v luxusním bytě v mrakodrapu, ale po setmění se noří do nočního života Los Angeles 80. let. Posléze se setkají s tajemnou ženou, z níž se vyklube upír a o surrealistické výjevy plné násilí a hédonismu podle doposud dostupných informací nebude nouze.
Stmívání
Stmívání
Stmívání
filmove-tipy-na-vikend-odmente-se-romantickou-komedii-upiry-sherlockem-nebo-batmanem-16
Robert Pattinson, Kristen Stewart
Upírský thriller se však nebude muset spoléhat pouze na nezpochybnitelné charisma Isaaca a Stewart, jejíž kariéru mimochodem nakopla právě upírská sága Stmívání, nýbrž i na zajímavá jména na klíčových postech. Producent Adam McKay (režijně podepsaný pod Sázkou na nejistotu, K zemi hleď! či Vice) totiž spolupracuje s režisérem Panem Cosmatem (Mandy – kult pomsty) a scenáristou Andrewem Kevinem Walkerem (Sedm, Zabiják).
„Stejně jako samotné Los Angeles se i Maso bohů nachází na hranici mezi fantazií a noční můrou. Rytmický i hypnotický, tenhle film nabídne žhavou jízdu až do třpytkami posetého středu pekla,“ láká v prohlášení Cosmatos a McKay jej poněkud střízlivějšími výrazy doplňuje: „Považujeme dílo za velmi komerční i umělecké zároveň. Naší ambicí je vytvořit snímek, kterým se prolíná populární kultura, móda, hudba a film.“
Mandy - Kult pomsty
Mandy - Kult pomsty | XYZ Films
V příštích týdnech, až bude probíhat festival v Cannes, se o chystaném díle možná dozvíme další podrobnosti, výčet dosud známých jmen je však bezesporu lákavý. Cosmatos, Walker, McKay a koneckonců i Stewart jsou známí tím, že rádi k potenciálně rutinním látkám přistupují nezvyklým a neokoukaným způsobem, což by se v tomto krvavém thrilleru určitě hodilo.
Zatím se podívejte třeba na náš žebříček nejlepších thrillerů.
Zdroje: The Hollywood Reporter