Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na speciální promítání komedie Grand Prix se Štěpánem Kozubem a Kryštofem Hádkem

Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na speciální promítání komedie Grand Prix se Štěpánem Kozubem a Kryštofem Hádkem
Štěpán Kozub a Kryštof Hádek v komedii Grand Prix | Falcon
Už podruhé budete mít v rámci cyklu Kinobox v Edisonu možnost vydat se zdarma do stylového pražského kina na projekci jedinečného snímku. Ve speciálním termínu 17. listopadu od 19 hodin můžete oslavit svobodu skutečně osobitě prostřednictvím zbrusu nové komedie Jana Prušinovského s názvem Grand Prix.
Jan Prušinovský, Anna Kameníková, Miroslav Donutil, Kryštof Hádek, Štěpán Kozub, Robin Ferro | Falcon
V hlavních rolích se představí Kryštof Hádek, Robin Ferro a Štěpán Kozub. Trojice milovníků aut a skorokamarádů vyráží na Velkou cenu formule 1 do dalekého Španělska, a jelikož se jedná o značně nesourodý trojlístek, o humorné problémy i Prušinovského typické přesahy do celospolečenských problémů nebude nouze.
Očekávané dílo leželo kvůli pandemii dlouho v šuplíku a právě od 17. listopadu bude k vidění v kinech. Díky Kinoboxu můžete patřit mezi první diváky a divačky v republice, kteří snímek uvidí. Projekci tentokrát uvede Martin Pleštil z redakce Kinoboxu.
Kryštof Hádek, Štěpán Kozub, Robin Ferro
Grand Prix | Falcon

Jak se dostat na projekci?

Čtenáři a čtenářky webu Kinobox.cz mají možnost tento snímek vidět zadarmo. Podmínky jsou stejné jako minule. Stačí mít vytvořený účet na našem webu a ohodnotit během posledního měsíce alespoň pět filmů či seriálů z naší databáze. Pokud tyto podmínky splňujete (nebo jejich naplnění věnujete pár minut času), stačí vyplnit tento formulář. Máme k dispozici 25 vstupenek, takže neváhejte – odměnění budou nejrychlejší z vás.
Anna Kameníková, Kryštof Hádek
Grand Prix | če

Kinobox v Edisonu

Edison Filmhub najdete v srdci Prahy mezi hlavním nádražím a Jindřišskou. Za svůj název nevděčí nikomu menšímu než průkopnickému vynálezci Thomasi A. Edisonovi, mimochodem jednomu z prvních filmových tvůrců. Kino se totiž nachází v Edisonově transformační stanici, nepřehlédnutelné funkcionalistické stavbě, jež patří do fondu UNESCO.
Další projekce bude následovat v prosinci, proto bedlivě sledujte náš web a sociální sítě, kde najdete aktuální informace.

Kinolog: Tak nám zakázali vysílat Vinnetoua v televizi! Co s tím budeme dělat, mámo?

V posledních dnech nás německá a česká bulvární média zásobovala dezinformacemi, že se zakazují filmy s Vinnetouem. Není to pravda. Je ale pravda, že mayovky jsou v něčem překonané a třeba i lehce rasistické?