SOUTĚŽTE s filmem Série Divergence: Aliance o lístky do kina a knižní předlohu

SOUTĚŽTE s filmem Série Divergence: Aliance o lístky do kina a knižní předlohu
Z filmu Série Divergence: Aliance | Freeman Entertainment CZ
Miles Teller, Naomi Watts
Z filmu Série Divergence: Aliance | Freeman Entertainment CZ
Oficiální text distributora: Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris (Shailene Woodley) chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala...
Předposlední film Série Divergence: Aliance vstoupil tento čtvrtek do českých kin. Což znamená, že tuzemští fanoušci populárního fenoménu mají před USA týdenní náskok. Také držíte Tris palce? Chcete si přečíst knihu Aliance? A pozvat na film vašeho kamaráda? Ve spolupráci s distribuční společností Freeman Entertainment CZ přinášíme soutěž o vstupenky do sítě multikin CineStar a knižní předlohu Aliance Veronici Roth.
Série Divergence: Aliance
Jaká jsou pravidla soutěže?
Ode dneška do středy 16. března 2016 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "aliance") zašlete váš nick name. Šest vylosovaných vyhraje lístek do kina a knižní předlohu filmu.
soutezte-s-filmem-serie-divergence-aliance-o-listky-do-kina-a-knizni-predlohu
Šest vylosovaných obdrží knihu Aliance a vstupenku do sítě multikin CineStar.