Hovory s Bohem na Festivalu Evolution, který vám nasadí brouka do hlavy (SOUTĚŽ)

Hovory s Bohem na Festivalu Evolution, který vám nasadí brouka do hlavy (SOUTĚŽ)
Zdraví, ekologie, inspirace a alternativa. To jsou hesla, kterými lákají na pražské Výstaviště pořadatelé Festivalu Evolution. O co půjde? O setkávání "obyčejných" lidí s těmi "neobyčejnými". O předávání zkušeností, názorů a inspirací. O návrat k člověku, odklon od materiálna.
2001: Vesmírná odysea
2001: Vesmírná odysea | 1968 Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Chybět nebudou přednášky, workshopy ani prodejní stánky, zaměřující se na člověka. Ten se - ač obyvatel metropole - čím dál častěji vrací k venkovským a přírodním tradicím, alternativám a individualitám. Rozjíždějí se lesní školky a školy, individuálnější výchova dětí, ke slovu se hlásí komplexní medicína, zdravá výživa a aktivní občanská sdružení. Řeší se domácí porody. Myšlenky hippies a new age jsou nedílnou součástí organismu naší Země, tepu doby. A pozadu samozřejmě nezůstává ani film. Vzpomeňme na Strom života Terrence Malicka, dech beroucí Gravitaci nadčasovou esej Vesmírná Odysea nebo nový český dokumentární cyklus Kmeny.
Kmeny
Z dokumentárního cyklu Kmeny a dílu Rainbow, který se zaměřil na novodobé hippies. | Česká televize
Chcete být alespoň na pár dní součástí "kmene" Festivalu Evolution, podělit se o vaše životní názory, vyslechnout si zajímavé příběhy a dostat zdravý životní impuls? Nebo se podívat na film Hovory s Bohem, který byl inspirovaný bestsellerem Nealea Donalda Walsche?
Ve spolupráci s organizátory festivalu přinášíme soutěž o 5x2 vstupenky na všechny tři dny programu Festivalu Evolution (17.-19.4.2015) a 5 DVD Hovorů s Bohem, které vyšlo u distribuční společnosti SpiritualCinema.
hovory-s-bohem-na-festivalu-evolution-ktery-vam-nasadi-brouka-do-hlavy-soutez
Jaká jsou pravidla soutěže?
Abyste měli šanci dosáhnout na lákavé ceny, máme pro vás takový malý/velký úkol. Tím bude vybrat z našeho žebříčku Filmy mezi nebem a zemí snímky, které přesahují realitu každodenního dne. Vybírejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený film v žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do úterý 14. dubna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Jestli u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.